.Απίστευτη δήλωση Κοτζιά: Αν καταρρεύσει οικονομικά η Ελλάδα, η Ευρώπη θα γεμίσει μετανάστες και τζιχαντιστές

Απίστευτη δήλωση Κοτζιά: Αν καταρρεύσει οικονομικά η Ελλάδα η Ευρώπη θα γεμίσει εκατομμύρια μετανάστες και χιλιάδες τζιχαντιστές Πρώτο θέμα σε γερμανική και διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα έχουν γίνει εδώ και λίγη ώρα οι σκληρές δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση προς τις χώρες της Ευρώπης. 

Μιλώντας με δημοσιογράφους μετά το άτυπο συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών στη Ρίγα της Λετονίας, ο κ. Κοτζιάς, όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ, προειδοποίησε ότι «Θα υπάρξουν εκατομμύρια μετανάστες και χιλιάδες τζιχαντιστές που θα έρθουν στην Ευρώπη αν καταρρεύσει οικονομικά ... περισσότερα »

.Το μαρτύριο της σταγόνας μέχρι το Eurogroup

Τα πρώτα αρνητικά μηνύματα για τις διαθέσεις των δανειστών στο επικείμενο Εurogroup της Δευτέρας έφτασαν την άρνηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να ανοίξει τις «κάνουλες» της χρηματοδότησης προς τη χώρα μας. 

Οι πιέσεις είναι ασφυκτικές, η δυσαρέσκεια στην κυβέρνηση μεγάλη και μηνύματα αρνητικά, ακόμη και για το πακέτο μεταρρυθμίσεων του Γιάννη Βαρουφάκη. 

Το πρωί της Παρασκευής, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας θα συναντηθούν στο Μέγαρο Μαξίμου για να κάνουν την αποτίμηση της ως τώρα κατάστασης και να ρίξουν φως στο πα... περισσότερα »

.Νέο «nein» του Βερολίνου σε τμηματική καταβολή της δόσης στο Eurogroup

Νέο «βέτο» επιχειρεί να βάλει η Γερμανία στο ελληνικό πρόγραμμα, ερχόμενη σε σύγκρουση με την ευρωπαϊκή γραμμή. Μήλον της έριδος εν προκειμένω αποτελεί το ενδεχόμενο τμηματικής καταβολής της δόσης ανάλογα με την πορεία υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων. 

Κατ' αυτόν τον τρόπο το Βερολίνο επιχειρεί να επιτείνει τη δημοσιονομική ασφυξία της Αθήνας, πυροδοτώντας νέες φωτιές τρεις μόλις ημέρες πριν το κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας και ενώ ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών έστειλε νέα διευρυμένη λίστα μεταρρυθμίσεων στον Γερούν Ντάισελμπλουμ. Το ενδεχόμενο της τμηματικής εκταμίευσης της δόσης,... περισσότερα »

.Μπαράζ επαφών Τσίπρα για χαλάρωση της θηλιάς των δανειστών

Με νέο γύρο συναντήσεων και επαφών με ευρωπαίους και όχι μόνο αξιωματούχους απαντά ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στην ασφυξία που προκαλείται στην Ελλάδα μετά και την απόφαση της ΕΚΤ να συνεχίσει την εξαίρεση της χώρας από το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης με την αγορά κρατικών ομολόγων, η οποία προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του Μεγάρου Μαξίμου και έγινε εμφανής από τις δηλώσεις Δραγασάκη. 

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μιλώντας στον ANT1 σημείωσε δηκτικά ότι «η ΕΚΤ δεν φαίνεται να έχει ενσωματώσει την απόφαση του Eurogroup». Μέσα από τη ρήση του κ. Δραγασάκη ουσιαστικά υπογραμμίζεται η... περισσότερα »

.Απαλλάχτηκε για το χαστούκι ο Ηλίας Κασιδιάρης... Το δικαστήριο έπαυσε την ποινική δίωξη σε βάρος του

Με το «χαρτί» της απαλλαγής στα χέρια έφυγε από το δικαστήριο ο Ηλίας Κασιδιάρης για την υπόθεση με το χαστούκι σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη. 

Το δικαστήριο, μετέτρεψε την πράξη την οποία αντιμετώπιζε από επικίνδυνη σωματική βλάβη σε απλή, και έπαυσε την ποινική δίωξη σε βάρος του υιοθετώντας πλήρως την εισαγγελική πρόταση ότι για το συγκεκριμένο αδίκημα θα έπρεπε να είχε υποβληθεί έγκληση από την βουλευτή του ΚΚΕ. 

Η πρόεδρος του δικαστηρίου απευθυνόμενη στον Ηλία Κασιδιάρη του είπε πως η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη. « Έπρεπε να ζητήσετε μια συγνώμη», του είπε χαρακτηριστικά και ...περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.