.Άνοιγμα Τσίπρα στο κοινωνικό ΠΑΣΟΚ με διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ

Αποφασισμένος να ανοίξει τον ΣΥΡΙΖΑ στον κόσμο του κοινωνικού (πρώην) ΠΑΣΟΚ που τον ψηφίζει αλλά δεν εκπροσωπείται στο κόμμα, είναι ο *Αλέξης Τσίπρας*. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταλάβει ότι για να σπάσει το «ταβάνι» πρέπει να δημιουργήσει ένα κόμμα μεγάλο, με κοινωνικές αναφορές και σταθερή βάση στους ψηφοφόρους της δημοκρατικής παράταξης. 

Έχει βεβαίως να αντιμετωπίσει τις αριστερίστικες συνιστώσες με την αντικοινωνική περιθωριακή συμπεριφορά, αλλά όπως ακούγεται ο Αλέξης Τσίπρας αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να σπάσει αβγά, αν θέλει -που θέλει- να κυβερνήσει. Στην Κουμουνδούρ...περισσότερα »

.Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πληροφορίες – Ποιοί φεύγουν, ποιοί μένουν, ποιοί έρχονται

Το αργότερο αύριο ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, αναμένεται να ανακοινωθεί από τον πρωθυπουργό ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης του. 

Συγκλίνουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «γρίφος» του ανασχηματισμού που ακούει στο όνομα Γιάννης Στουρνάρας έχει ήδη επιλυθεί και ο υπουργός Οικονομικών θα μετακομίσει κατά πάσα πιθανότητα στην Τράπεζα της Ελλάδος, χωρίς πάντως να αποκλείεται κάποια έκπληξε της τελευταίας στιγμής. Για τα πρόσωπα που ενδέχεται να τον αντικαταστήσουν έχουν ακουστεί πολλά. 

Ο Νίκος Δένδιας, ο Μάκης Βορίδης, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο Σταύρος Παπαστεύρου, ο Χρήστος Σταϊκούρ...περισσότερα »

.Παραμένει στο τιμόνι της ΔΗΜΑΡ ο Φώτης Κουβέλης

«Ζεστάθηκε» το κλίμα τη δεύτερη ημέρα της συνεδρίασης της Κ.Ε της ΔΗΜΑΡ και φάνηκαν καθαρά οι διαφωνίες για την πολιτική γραμμή του κόμματος μετά το αρνητικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών. Δεν έλειψε και πάλι η αυτοκριτική και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής παραιτήθηκαν ενώ η συντριπτική πλειοψηφία όλων των πτερύγων του κόμματος τάχθηκαν κατά της παραίτησης του Φώτη Κουβέλη. 

Τα «πνεύματα» άναψαν όταν μέλη της Κεντρικής Επιτροπής αντέδρασαν ακούγοντας τον Δημήτρη Χατζησωκράτη και τον Θόδωρο Μαργαρίτη να αναλαμβάνουν μεν τις ευθύνες τους αλλά να μην υποβάλουν παραίτηση, όπως έκαναν ο ...περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.