.Ρευστό το πολιτικό σκηνικό στου Ζωγράφου

Πολώνεται το κλίμα στην πολιτική σκηνή του Ζωγράφου 4 μήνες πριν τις αυτοδι- οικητικές εκλογές του Μαΐου. Η παρά- ταξη Καλλίρη έχει, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, απολέσει 5 δημοτι-κούς συμβούλους, ενώ οι πληροφορίες μιλάνε και για άλλους εκ της δημοτικής του ομάδας να ακολουθούν το ίδιο μονοπάτι. 

Σε μία προσπθεια να περάσει στην αντεπίθεση ο δήμαρχος Κώστας Καλλίρης προχώρησε στην ανακοίνωση 22 νέων υποψηφιοτήτων. Την ίδια στιγμή ανακοίνωσε την υποψηφιό- τητά του για το δημαρχιακό αξίωμα ο Αντώνης Πέττας, γεγονός που αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς. Στο πλευρό του βρ... περισσότερα »

.«Πολίτες σε δράση»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Στο πλαίσιο της επανίδρυσης της παράταξής μας και μετά την πρώτη οργανωτική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 20/1/2014 κατά τη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκαν τα ονόματα σαράντα τεσσάρων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, στις 3/2/2014 πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία σε κλίμα ενότητας και συνεργασίας η δεύτερη οργανωτική σύσκεψη.
Στη σύσκεψη ανακοινώθηκε το νέο όνομα της παράταξης, «Πολίτες σε δράση», που αντικατοπτρίζει τόσο τον επαναπροσανατολισμό της παράταξης σε κατευθύνσεις και πρακτικές που επιβάλλονται από τις ιδιαίτερα δύσκολες νέες συνθήκες για την πόλη και την αυτοδιοίκηση γενικότερα αλλά και τη θετική διάθεση όλων όσοι συμπορεύονται στη νέα αυτή προσπάθεια.
Όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι , παλιοί και νέοι, συμμετέχοντας στο διάλογο κατέθεσαν τις απόψεις τους, συγκρότησαν ομάδες εργασίας για την εκπόνηση της προγραμματικής διακήρυξης της παράταξης και δήλωσαν την επιθυμία τους για αγαστή συνεργασία με στόχο και τη νίκη στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου 2014
Κώστας Καλλίρης
ιατρός πνευμονολόγος

Δήμαρχος Ζωγράφου

.Το σταυροδρόμι της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα του 2014

Μεταξύ πολλών συζητήσεων πάνω στο ρόλο που πρέπει να αναλάβει η νέα κεντροαριστερά στην Ελλάδα, επικεντρώνομαι σε δυο γεγονότα, τα οποία θεωρώ ως αλληλένδετα: από τη μια, ο γεγονός πως φαίνεται να έχει κολλήσει επικίνδυνα η συζήτηση για τη μορφή του νέου πολιτικού σχηματισμού και από την άλλη τη μορφή που παίρνει το ίδιο διάστημα η επιβολή της δημόσιας τάξης. 

Μεγάλη κουβέντα γίνεται, πάνω από ένα μήνα τώρα, για τη μορφή που θα πάρει το καινούργιο σώμα της Κεντροαριστεράς. Για το πώς θα συμφωνήσουν σε μια κοινή πολιτική πλατφόρμα όλοι οι ενδιαφερόμενοι σχηματισμοί, ώστε να μπορέσο... περισσότερα »

.Νέος Σεισμός 4,2 Ρίχτερ αναστάτωσε το βράδυ την Κεφαλονιά

 Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε πριν από λίγο και αναστάτωσε εκ νέου τους κατοίκους όλης της Κεφαλονιάς.
Συγκεκριμένα, ο δυνατός μετασεισμός, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο Αθηνών, είχε επίκεντρο 17 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Αργοστολίου και εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων.

Ο σεισμός που σημειώθηκε στις 21:42 αναστάτωσε τους ταλαιπωρημένους από την έντονη σεισμική δραστηριότητα κατοίκους της Κεφαλονιάς ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στην Ζάκυνθο.

.Στο Τμήμα Αλλοδαπών ο Άγγ. Φιλιππίδης

Στο Τμήμα Αλλοδαπών έχει μεταφερθεί από το πρωί ο κ. Άγγελος Φιλιππίδης, μετά την αποφυλάκιση των από τις φυλακές του Μάλτεπε.
Δεν ήταν σαφές από δικονομικής απόψεως τι σημαίνει η μεταβολή αυτή, αλλά νομικοί κύκλοι στην Κωνσταντινούπολη εξηγούν ότι η μεταφορά στο Τμήμα Αλλοδαπών μπορεί να οφείλεται και στο δεύτερο ένταλμα σύλληψης το οποίο θα πρέπει να εκτελέσει η τουρκική δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, ζήτησε με κατεπείγον σήμα της προς τις τουρκικές Αρχές, την εκ νέου κράτηση του Φιλιππίδη με βάση το δεύτερο ένταλμα που εκκρεμεί σε βάρος του.

Εν τω μεταξύ, όπως προκύπτει από το κείμενο της απόφασης του Δικαστηρίου, ο κ. Φιλιππίδης, αντίθετα με τα όσα φέρεται δηλώνει σε ελληνικά μέσα ενημέρωσης, ζητά από τις τουρκικές αρχές να τον προστατεύσουν και να μην τον εκδώσουν στην Ελλάδα, όπου φέρεται να υποστηρίζει ότι διώκεται «για πολιτικούς λόγους».

.Στοιχεία για την πορεία του «μαύρου» χρήματος που δεσμεύτηκε υπέρ του Δημοσίου

Στη Βουλή διαβιβάστηκε από το υπουργείο Οικονομικών έγγραφο για το «μαύρο» χρήμα που δεσμεύτηκε υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου και θα αξιοποιηθεί για την υποστήριξη τομέων πολιτικής υψηλής προτεραιότητας.

Το έγγραφο υπογράφεται από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και φέρει ημερομηνία 30 Ιανουαρίου 2014. Σε αυτό περιγράφονται αναλυτικά τα έσοδα για το 2013 έως και τις αρχές του 2014 και ενημερώνεται η Βουλή ότι «στην Τράπεζα της Ελλάδος έχει συσταθεί λογαριασμός Ελληνικού Δημοσίου Νο 23/200547, με την ονομασία "κατάθεση ποσών υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου, προερχόμενων από προϊόντα εγκληματικών ενεργειών κατά του Ε.Δ." ο οποίος τηρείται από 17.12.2013».  Στον ανωτέρω τραπεζικό λογαριασμό έχουν κατατεθεί συνολικά από 17.12.2013 έως την 20.01.2014, ποσά ύψους 17.392.524,53 ευρώ. 

.Δημ. Κουτσούμπας: Στην εξουσία πρέπει να βρεθεί η Λαϊκή Συμμαχία

Στην εξουσία πρέπει να βρεθεί η Λαϊκή Συμμαχία, έχοντας κατεύθυνση ενάντια στα μονοπώλια και το σύστημά τους ως την ανατροπή του, τόνισε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, απαντώντας σε ερωτήματα πολιτών, στην τηλεοπτική εκπομπή «Στον Ενικό» χθες βράδυ.

Ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι θεμελιώδεις προτεραιότητες μιας τέτοιας εξουσίας είναι η κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, ώστε η χώρα να μπορεί να σχεδιάσει κεντρικά και προς όφελος του λαού την οικονομία της, η αποδέσμευση από την ΕΕ και η μονομερής διαγραφή του χρέους, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε ότι με λαϊκή εξουσία η πολιτική αυτή δεν θα είναι χρεωκοπία.  

Ανέφερε ότι η οικονομική κρίση συνέβη με την Ελλάδα εντός καπιταλιστικού συστήματος και επισήμανε ότι τα δάνεια δεν συνιστούν βοήθεια προς τον ελληνικό λαό, αλλά οδεύουν προς στήριξη των τραπεζών και των επιχειρηματικών ομίλων.

.«Το ελβετικό κράτος να επιστρέψει στο λαό τα κλεμμένα»

Επίθεση σε βάρος των Ελβετών εισαγγελέων εξαπέλυσε στην απολογία του ο Νίκος Ζήγρας κατηγορώντας τους ότι γνωρίζουν πως «είναι χώρα- πλυντήριο» και διατηρούσαν «παραμάγαζα» στην Αθήνα διακινώντας εκατομμύρια σε βαλίτσες. Ο Νίκος Ζήγρας στο υπόμνημά του ισχυρίζεται ότι οι ελβετικές τράπεζες συστηματικά προσελκύουν πελάτες και ιδρύουν υπεράκτιες εταιρίες για να ξεπλένονται τα χρήματα. 

«Ελβετικές τράπεζες διατηρούσαν παραμάγαζα στην Αθήνα από κοινού με έλληνες «χρηματιστές» και λάμβαναν βαλίτσες με χρήματα σε σουίτες πολυτελών ξενοδοχείων των Αθηνών από Έλληνες πολιτικούς, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες κτλ. 

Ή μήπως δε γνωρίζετε πως ο Αθανάσιος Απόστολος Τσοχατζόπουλος χρησιμοποιώντας το όνομά μου αλληλογραφούσε με ελβετικά δικηγορικά γραφεία για να βάλει φραγμό στο άνοιγμα των λογαριασμών μου; Ή μήπως δε γνωρίζετε ότι προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Υπουργό Δικαιοσύνης σας για να εμποδίσει το άνοιγμα το λογαριασμών και ότι αυτός ο Υπουργός στη συνέχεια, παραιτήθηκε ή τον παραιτήσατε; Τι ψάχνετε λοιπόν εδώ;», είπε στους Ελβετούς ο Νίκος Ζήγρας.

.Η πολιτεία θα καλύψει για 2 χρόνια το ενοίκιο όσων τα σπίτια κρίθηκαν ακατάλληλα

Τα μέτρα που λαμβάνει η πολιτεία για τη στήριξη των σεισμόπληκτων κατοίκων της Κεφαλονιάς, ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, από το Κέντρο Επιχειρήσεων που έχει στηθεί στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Το νησί κηρύχτηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και σύμφωνα με τον υπουργό η πολιτεία θα καλύψει για δύο χρόνια το ενοίκιο όσων τα σπίτια κρίθηκαν ακατάλληλα, θα χρηματοδοτήσει την αποκατάσταση των κτιρίων που επλήγησαν, ενώ θα δημιουργηθεί οικισμός με οικίσκους διαφόρων κατηγοριών για όσους δεν επιθυμούν να νοικιάσουν σπίτι.

Τις επόμενες μέρες ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι θα Κοινή Υπουργική Απόφαση με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, για να βοηθηθούν και να αποκατασταθούν οι σεισμόπληκτοι.

Ο υπουργός ανέφερε ότι άμεσα κατέφθασαν στο νησί 100 μηχανικοί από διάφορους κρατικούς φορείς και μαζί με σεισμολόγους και μηχανικούς από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, το συνολικό επιστημονικό προσωπικό φθάνει σήμερα τα 120 άτομα και θα ελέγξει εκ νέου όλα τα δημόσια κτίρια.

Eπισήμανε ότι οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περίπου 600 κτίρια που κρίνονται κατεδαφιστέα, 1.100 με βαριές βλάβες και 1.400 με ελαφριές βλάβες, σε όλη την περιοχή της Παλλικής.

Ακόμη ο υπουργός είπε ότι υπάρχουν προβλήματα σε αρκετές δημόσιες υποδομές, όπως δρόμους, λιμάνια και δημόσια κτίρια, που χρήζουν αποκατάστασης. 

Ο κ. Χρυσοχοΐδης έκανε έκκληση προς τους επιστήμονες και τους κατοίκους της Κεφαλονιάς που εμφανίζονται στα ΜΜΕ, να μιλούν με αίσθημα ευθύνης προκειμένου να μην διαταραχθεί η ομαλότητα και η κοινωνική ειρήνη. Για τον λόγο αυτόν, ανακοίνωσε τη συγκρότηση μιας επιτροπής η οποία θα παρακολουθεί την εξέλιξη του φαινομένου και θα ενημερώνει με επίσημο τρόπο τα ΜΜΕ.

.«Σεισμόπληκτη περιοχή θα κηρυχθεί η Κεφαλονιά»

Σεισμόπληκτη θα κηρυχθεί σήμερα η Κεφαλονιά, ανέφερε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος.

«Η περιοχή θα κηρυχθεί σεισμόπληκτη πολύ πιθανόν και σήμερα. Η οριοθέτηση περιλαμβάνει πιστωτικά μέτρα, τι θα δώσουμε στους ανθρώπους. Αν δεν έχουμε μία πλήρη εικόνα για το τι συμβαίνει, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Αυτό θα γίνει αφού ολοκληρωθούν οι έλεγχοι», ανέφερε ο κ. Σιμόπουλος. Και πρόσθεσε: «Θα το κάνουμε όμως προσεγγίζοντας το θέμα όσο μπορούμε. Θα είναι μια απόφαση, η οποία στην πορεία θα μπορεί να βελτιωθεί». 

.«Γεφυρώνονται οι διαφορές Αθήνας-τρόικας για το δημοσιονομικό κενό»

Η Ελλάδα και οι ξένοι δανειστές της έχουν εν πολλοίς γεφυρώσει τις διαφορές τους όσον αφορά ένα πιθανό δημοσιονομικό κενό φέτος, αίροντας ένα σημαντικό σημείο τριβής στις συζητήσεις για την εκταμίευση νέων χρημάτων από το «πακέτο διάσωσης», αναφέρουν δύο πηγές του Reuters, άμεσα εμπλεκόμενες στις συζητήσεις.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η τελευταία αναθεώρηση όσον αφορά την πρόοδο της Ελλάδας, με βάση το «πακέτο διάσωσης» ΕΕ/ΔΝΤ, έχει «τραβήξει» από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, κατά ένα μεγάλο μέρος λόγω της διένεξης για το πώς η Αθήνα θα καλύψει κενό στον προϋπολογισμό του 2014, το οποίο εκτιμήθηκε στο 1 δισ. ευρώ.

Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί πλέον το βασικό ζήτημα στις συζητήσεις, χάρη στα ισχυρά στοιχεία (που αποτέλεσαν έκπληξη) για το πρωτογενές πλεόνασμα του 2013, αναφέρουν δύο πηγές που σχετίζονται με τις συζητήσεις.

Ένας τρίτος αξιωματούχος επέστησε την προσοχή ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πει κανείς ότι το ζήτημα έχει επιλυθεί πλήρως, καθώς δεν είναι ακόμη διαθέσιμα τα πλήρη στοιχεία του 2013. Η Ελλάδα αναμένεται να παρουσιάσει πρωτογενές πλεόνασμα 1 δις. ευρώ το 2013, αλλά τα στοιχεία θα επιβεβαιωθούν επισήμως μόνο τον Απρίλιο.

Οι δύο πλευρές χρειάζεται ακόμα να συμφωνήσουν για τους όρους των τραπεζικών «τεστ αντοχής», τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και τις επιπτώσεις της απόφασης του ΣτΕ για τις περικοπές των ένστολων, πριν εκταμιευθούν τα 4,9 δις. ευρώ.

«Η εικόνα που έχουμε είναι ότι το θέμα του δημοσιονομικού κενού για το 2014 έχει σχεδόν επιλυθεί», ανέφερε στο Reuters αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών. Ένας άλλος αξιωματούχος προσέθεσε ότι οι συζητήσεις έχουν τώρα μεταφερθεί στην εκτίμηση ενός πιθανού δημοσιονομικού κενού το 2015.

.Τσίπρας: Διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους των χρεών και ένα new deal για την Ευρώπη

Στο περιθώριο των συναντήσεων που είχε στο Παρίσι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μίλησε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ για τις εντυπώσεις του από την έναρξη της περιοδείας του για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της Κομισιόν και από επίσκεψή του στη Γαλλία. 

Ο κ. Τσίπρας μίλησε για την ανάγκη μιας νέας συμφωνίας στην Ευρώπη, ενός «New Deal», με διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους των χρεών και για την ανάγκη διαμόρφωσης ενός νέου συσχετισμού δυνάμεων. «Νομίζω ότι όλο και περισσότεροι στην Ευρώπη συνειδητοποιούν ότι η Ελλάδα είναι μια περίπτωση προς αποφυγή. Ότι το πρόγραμμα... περισσότερα »

.Άδειασμα Καραμανλή σε Φιλιππίδη

Άμεση ήταν η αντίδραση συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, στις δηλώσεις του Άγγελου Φιλιππίδη σε τουρκικό δικαστήριο ότι έπεσε θύμα πολιτικής δίωξης και ότι στόχος είναι ο πρώην πρωθυπουργός λέγοντας ότι «οι διωκτικές αρχές στην Ελλάδα στοχεύουν τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή».

«Ο Κώστας Καραμανλής έχει πλήρη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, πιστεύει στο έργο των δικαστών και σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκει την ομαλή λειτουργία της δικαιοσύνης με παιχνίδια πολιτικής» αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον του Καραμανλή.

.Σε καθεστώς διαθεσιμότητας 8.500 εργαζόμενοι


Το πρώτο (κοινοβουλευτικό) βήμα για την κατάργηση του ΕΟΠΥΥ έγινε χθες με την υπερψήφιση κατά πλειοψηφία επί τις αρχής και επί των άρθρων από την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, του νομοσχεδίου για το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας.

Όπως αναφέρει η aftodioikisi το τελικό βήμα θα γίνει την Τετάρτη με την εισαγωγή του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής. 

Με την ψήφιση του, περί τους 8.500 εργαζόμενους στον οργανισμό εντάσσονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας και, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, θα μετακινηθούν στο νέο οργανισμό ΠΕΔΥ που θα είναι αγοραστής υπηρεσιώς υγείας.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης ο κ. Γεωργιάδης απέσυρε το άρθρο 37 που αφορούσε την επαναλειτουργία ιδιωτικών κλινικών – ενώ άλλες νομοτεχνικές αλλαγές που κατέθεσε απόψε, διευκρινίζουν τα κριτήρια αξιολόγησης των γιατρών του ΠΕΔΥ, διευκολύνουν την πρόσληψη επικουρικών ιατρών και εξασφαλίζουν κλειστούς-σφαιρικούς προϋπολογισμούς για τα κέντρα υγείας, τα περιφερειακά ιατρεία και τις μονάδες παροχής υπηρεσιών που εντάσσονται στις Διοικητικές Υγειονομικές Περιφέρειες.

Ο υπουργός Υγείας τόνισε παρά τη συνεχιζόμενη απεργία των γιατρών, επιμένει να μην προβλέπει τη μεταβατική περίοδο που ζητούν οι ιατρικοί σύλλογοι, προκειμένου οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ να επιλέξουν μεταξύ των ιδιωτικών τους ιατρείων και της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης εντός του ΠΕΔΥ γιατί είχε ως στόχο το σύστημα να λειτουργήσει πάνω στο μήνα, χωρίς κενά: «Δίνουμε στους γιατρούς μια εβδομάδα διορία να αποφασίσουν, ώστε να δούμε τα κενά στην πράξη και να τα καλύψουμε. 

Αν δώσουμε παράταση, όπως ζητάτε, θα παρατείνουμε τη διαθεσιμότητα του γιατρού του ΕΟΠΥΥ, η θέση του οποίου δεν θα αδειάζει όσο θα είναι σε διαθεσιμότητα, άρα δεν θα μπορούμε να προχωρήσουμε σε διαδικασία πρόσληψης επικουρικού ή συμβασιούχου».

. «Να συνεχιστεί η σοβαρή προσπάθεια να επιστραφούν τα λεφτά»

Στο περιθώριο της κατάθεσής του στους Ελβετούς, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, τόνισε την ανάγκη οι αρμόδιες Αρχές σε Ελλάδα και Ελβετία να προχωρήσουν σε συνεργασία για να γυρίσουν πίσω τα χρήματα που έχουν μπλοκαριστεί στην Ελβετία. 

«Είναι υποχρέωση της ελληνικής κυβέρνησης να σκιστεί», όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρώην ισχυρός άνδρας «να προχωρήσει τις διαδικασίες. Συνήθως, σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται και ένα παζάρι. Πάντως, πρέπει να συνεχιστεί η σοβαρή προσπάθεια να επιστραφούν τα παράνομα λεφτά. Βέβαια, άρση απορρήτου δεν πρόκειται να γίνει. Αυτοί έτσι δουλεύουν εκεί».

Όταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος ρωτήθηκε για τον Αντώνη Κάντα, που έχει ομολογήσει ότι έλαβε μίζες εκατομμυρίων από εξοπλιστικά προγράμματα, είπε: «Δεν έχω πλήρη ενημέρωση για όσα είπε ο κ. Κάντας. Δεν μπορώ να τα φανταστώ για έναν διακεκριμένο εκπρόσωπο της Αεροπορίας που διετέλεσε σε κρίσιμα πόστα ακόμη και στο υπουργείο Οικονομικών. Εγώ τον βρήκα στο Άμυνας».

Οι δημοσιογράφοι στη συνέχεια ρώτησαν τον Άκη Τσοχατζόπουλο για το ότι ο Κάντας ισχυρίζεται ότι τον πλησίασαν και του έδιναν χρήματα. Τότε, ο πρώην υπουργός απάντησε: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Αρκεί να αναλαμβάνει τις ευθύνες του».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.