.Τι μπορούν να κάνουν στο ΠΑΣΟΚ

Ολα δείχνουν ότι στο ΠΑΣΟΚ πάμε για μια επανάληψη του 2007 - της κόντρας Βενιζέλου - Παπανδρέου για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ. Με στοιχεία φάρσας ασφαλώς, που μπορεί όμως να καταλήξουν σε τραγωδία. Πρώτα η φάρσα. Το 2007 η αντιπαράθεση είχε στοιχεία δράματος. 

Η μισή Ελλάδα παρακολουθούσε, αν όχι με κομμένη την ανάσα, πάντως με ενδιαφέρον ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος πρωθυπουργός. Σήμερα μιλάμε για ένα κόμμα-φάντασμα του παλιού του εαυτού που παρουσιάζει όλα τα χαρακτηριστικά των μικρών κομμάτων: ατέρμονοι καβγάδες για τον διαμοιρασμό των ελάχιστων ιματίων που έχουν απομείνει. ... περισσότερα »

.Η λύση του προβλήματος

*Αν οι διαπιστώσεις* από την εφαρμογή των 100 δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία υπήρξαν ιδιαίτερα ικανοποιητικές, η αντίστοιχη διευκόλυνση για τις οφειλές προς το Δημόσιο επιτρέπει ασύγκριτα πιο αισιόδοξες προβλέψεις. 

Οταν μέσα σ' ένα 24ωρο σπεύδουν 4.000 φορολογούμενοι να ενταχθούν στη ρύθμιση, αυτονόητα οδηγείται κανείς στο συμπέρασμα ότι απ' αυτό και μόνο αποδεικνύεται η ορθότητα του μέτρου. *Αλλωστε* δεν είναι μόνο οι 100 δόσεις που διευκολύνουν. Μετράνε και οι άλλες παράμετροι της ρύθμισης. Οπως είναι η μείωση του ετήσιου επιτοκίου από 8,75% σε 4,56...περισσότερα »

.Σε αδιέξοδο οι συζητήσεις στο Παρίσι

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί ο νέος γύρος διαπραγματεύσεων μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας, έπειτα από το χθεσινό μαραθώνιο ο οποίος υπήρξε πυρετώδης και δεν έλειψαν οι διαφωνίες. Επί 11 ώρες οι δύο πλευρές επιδόθηκαν σε ένα σκληρό μπρα ντε φερ με έπαθλο την τελική συμφωνία με τις διαπραγματεύσεις να κρατούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Στον πρώτο γύρο των διαπραγματεύσεων κυβέρνηση και τρόικα συμφώνησαν στο ότι...διαφωνούν. Μεταξύ των εκπροσώπων της ελληνικής πλευράς και αυτών της τρόικας υπήρξε διάσταση απόψεων γύρω από το δημοσιονομικό κενό που παρουσιάζει το ελληνικό πρόγ... περισσότερα »

.το κρησφύγετο του δράστη της επίθεσης στο Μικρολίμανο

Σε διαμέρισμα στο Γουδί, στην οδό Αγίας Λαύρας, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, ο αλβανός κακοποιός που άνοιξε πυρ το Σάββατο κατά πελατών νυχτερινού κέντρου στο Μικρολίμανο, προκαλώντας τον τραυματισμό 11 ατόμων.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε έγινε κατά τη διάρκεια κοινής επιχείρησης της διεύθυνσης ασφάλειας Αττικής και της ΕΚΑΜ.

.Επιστρέφει το χαράτσι

Το φάντασμα του Ενιαίου Ειδικού Τέλους Ακινήτων, το γνωστό σε όλους χαράτσι, θα βρουν σύντομα ξανά μπροστά τους περισσότεροι από ένα εκατομμύριο ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι δεν είχαν πληρώσει τις δόσεις του φόρου μέσω της ΔΕΗ, αναφέρει δημοσίευμα των Νέων.

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων θα βεβαιώσει έως το τέλος του έτους οφειλές για το τέλος ακινήτων του 2013 που δεν πληρώθηκε στην ώρα του έως το περασμένο καλοκαίρι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και ως ανεξόφλητο μεταφέρθηκε στη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων. Σημειώνεται ότι αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της κατάσχεσης θα βρεθούν όσοι δεν το εξοφλήσουν ή δεν το ρυθμίσουν.

.Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 5 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Pulse για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Action 24.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 27% και η ΝΔ 22%. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 7%, η Χρυσή Αυγή με 6,5%, το ΚΚΕ και το Ποτάμι, τα οποία έχουν από 6%, 

οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,5%, η Δημοκρατική Αριστερά με 1% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ επίσης με 1%. Άλλο κόμμα επιλέγει το 5% των ερωτηθέντων. Το Λευκό/Αποχή εμφανίζει ποσοστό 6,5%, ενώ 8,5% του δείγματος δήλωσαν αναποφάσιστοι ή δεν απάντησαν.

Σε ερώτημα για την παράσταση νίκης, το 59% δίνει προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ, έναντι 27% της ΝΔ.

Στην ερώτηση «ποιόν από τους επόμενους δύο, θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό;», τον Αντώνη Σαμαρά επιλέγει το 32% και τον Αλέξη Τσίπρα το 28%, ενώ το 37% απαντάει «κανέναν από τους δύο».

Η γεωγραφική κάλυψη της έρευνας είναι πανελλαδική και πραγματοποιήθηκε μεταξύ 21ης και 24ης Νοεμβρίου 2014.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.