.Στον «πυρετό» της τρίτης ψηφοφορίας το Μαξίμου

«Φωτιά» πήραν τα τηλέφωνα βουλευτών και πολιτικών αξιωματούχων ακόμη και χθες, ανήμερα Χριστούγεννα καθώς η καθοριστική, τρίτη ψηφοφορία της 29ης Δεκεμβρίου για την εκλογή προέδρου Δημοκρατίας θα δρομολογήσει τις πολιτικές εξελίξεις όχι μόνον εντός χώρας αλλά και εκτός. Αδιάκοπες είναι οι επαφές και οι τηλεφωνικές συνομιλίες των βουλευτών. 

Το επιτελείο του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, δεν αποκλείει παρέμβαση - πιθανόν με κάποιο διάγγελμα- του πρωθυπουργού ενόψει της Δευτέρας. Η παρέμβαση αναμένεται εντός του Σαββατοκύριακου. Μέσω αυτής, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αναμένεται ν... περισσότερα »

.ΠΑΣΟΚ: Αδιανόητο να υπονομευτεί η ενότητα από τον Γ. Παπανδρέου

Επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου, με αναφορές σε προσωπικούς σχεδιασμούς και ανιστόρητες εσωστρεφείς συζητήσεις, εξαπολύει η Χαρ. Τρικούπη, ενόψει της μεθαυριανής τρίτης ψηφοφορίας για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας και του φημολογούμενου ενδεχομένου εξαγγελίας ίδρυσης νέου κόμματος από τον πρώην πρωθυπουργό. 

Όπως αναφέρεται σε «άτυπη ενημέρωση» που εκδόθηκε «είναι αδιανόητο να υπονομευτεί η ενότητα από ένα πρόσωπο, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου». Και προστίθεται ότι «μια τέτοια ενέργεια θα γινόταν χωρίς εμφανή πολιτικό λόγο, χωρίς ιστορική μνήμη, χωρίς συλλογικό πολιτικό στό... περισσότερα »

.Αύριο το τελευταίο «αντίο» στον Σεραφείμ Φυντανίδη

Αύριο, στη 1 μ.μ., θα γίνει από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία του Σεραφείμ Φυντανίδη. Ο «σερ» της δημοσιογραφίας «έφυγε» χθες το βράδυ από τη ζωή, λόγω καρδιολογικών προβλημάτων, σε ηλικία 77 ετών. Σε σχετική του ανακοίνωση το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ «ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια μίας ιστορικής μορφής για τη δημοσιογραφία», απώλεια «που αφήνει ένα μεγάλο κενό στην ελληνική δημοσιογραφία, καθώς χάνεται ένας από τους τελευταίους της γενιάς των διευθυντών που έγραψαν ιστορία στην έντυπη δημοσιογραφία, ένας άνθρωπος που συνέδεσε τη ζωή του με μία κραταιά εφημερίδα - σημα... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.