.ΦΠΑ, 13η σύνταξη, κατώτατος μισθός -Πίσω ολοταχώς

Με το χρόνο να μετράει αντίστροφα και τα περιθώρια για μια συμφωνία κυβέρνησης-δανειστών να γίνονται όλο και πιο ασφυκτικά το Μέγαρο Μαξίμου υποχωρεί σταδιακά από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πολλά σημεία των προγραμματικών δηλώσεων έχουν αρχίσει να ξεθωριάζουν. 

Ηδη ΦΠΑ, επιστροφή 13ης σύνταξης, αύξηση του κατώτατου μισθού στα προ κρίσης επίπεδα, αλλά και κατάργηση του ΕΝΦΙΑ έχουν ήδη σβηστεί από τη λίστα των εξαγγελιών που η κυβέρνηση θα υλοποιούσε μέσα στο 2015. Μπορεί η κυβέρνηση να ξεκαθαρίζει «δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω σε εργασιακό και ασφαλιστικό», ωστόσο με... περισσότερα »

.Τη λύση για «ενιαία συμφωνία» στο νήμα του τερματισμού ψάχνει ο Τσίπρας

Μέσα σε ένα δεκαήμερο φωτιά αναμένεται να υπάρξει η οριστική κατάληξη στο ελληνικό ζήτημα, καθώς όπως όλα δείχνουν η Σύνοδος Κορυφής στη Ρίγα δεν θα αποτελέσει τον τερματικό σταθμό του ελληνικού θρίλερ και απλά θα δρομολογήσει άμεσες εξελίξεις με την καταληκτική ημερομηνία να προσδιορίζεται στο τέλος του μήνα,

 καθώς η Ελλάδα δεν έχει τα χρήματα για τη δόση που πρέπει να καταβάλει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στις 5 Ιουνίου. Αποτελεί κοινό μυστικό ότι το προσχέδιο Γιούνκερ, το οποίο κατά τα άλλα διαψεύσθηκε από όλους, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλων και δη της ελλ...περισσότερα »

.Σκληραίνουν τη στάση τους απέναντι στη συμφωνία οι διαφωνούντες

Ανεβαίνει καθημερινά το θερμόμετρο στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ όσο η συμφωνία με τους ευρωπαίους εταίρους, η οποία θα εμπεριέχει υποχωρήσεις και από την πλευρά της κυβέρνησης και τις προγραμματικές της δηλώσεις, είναι όλο και πιο ορατή. 

Στελέχη προερχόμενα κυρίως από την Αριστερή Πλατφόρμα και μικρός αριθμός βουλευτών και στελεχών - δορυφόρων εξαπολύουν τις τελευταίες ημέρες επιθέσεις κατά της κυβέρνησης, ζητώντας την πλήρη τήρηση και υλοποίηση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης με παράλληλη ρήξη με τους δανειστές. Η επιμονή του οικονομολόγου και βουλευτή Ημαθίας Κώστα Λαπαβίτσα ... περισσότερα »

.Το έκτακτο πλάνο για τον ΦΠΑ... Στα συρτάρια ο ενιαίος ΦΠΑ και το πλαστικό χρήμα

Στις μετατάξεις προϊόντων στον υψηλό συντελεστή ΦΠΑ, αλλά και στον υπερμειωμένο στοχεύει πλέον το υπουργείο Οικονομικών, ενώ στη νέα της πρόταση η ελληνική πλευρά αυξάνει τους συντελεστές ΦΠΑ. 

Το plan B του υπουργείου οικονομικών στηρίζεται στη δομή του υπάρχοντος συστήματος μετά τις ενστάσεις των Θεσμών στην πρόταση για την καθιέρωση ενιαίου συντελεστή με έκπτωση στις συναλλαγές με κάρτες. 

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκονται μετατάξεις προϊόντων και υπηρεσιών προς τον υψηλότερο συντελεστή με παράλληλη διατήρηση του υπερμειωμένου συντελεστή για βασικά είδη πρώτης ανάγκης των ν... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.