.Η πόλη γιορτάζει και υποδέχεται με σειρά εκδηλώσεων τα Χριστούγεννα

Η πόλη μας βάζει τα γιορτινά της και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα και το Νέο Χρόνο με σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων. Μίνι φεστιβάλ jazz-blues, παραδοσιακές μελωδίες με τους Encardia, θεατρική παράσταση για παιδιά, Χριστουγενιάτικες Μελωδιές από το Δημοτικό Ωδείο, αλλά και παραδοσιακά κάλαντα στους δρόμους και τέλος με μια μεγάλη συναυλία με την Σόνια Θεοδωρίδου η πόλη γιοτάζει. 

Στον ανανεωμένο χώρο του «cine Αλέκα – Τέχνη Πόλης», (Γ ́Ορεινής Ταξιαρχίας 13, πλατεία Γαρδένια, Ζωγράφου), το Ν.Π. Πολιτισμού & Αθλητισμού έχει προγραμματίσει σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων για ... περισσότερα »

.Ευ. Βενιζέλος: Η μεγάλη δυσκολία στη διαπραγμάτευση είναι η πολιτική κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας

«Η διαπραγμάτευση με την τρόικα και κατά βάθος με τους Ευρωπαίους εταίρους μας και με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, είναι εξαιρετικά δύσκολη, γιατί η διαπραγμάτευση δεν αφορά μόνο την ολοκλήρωση των τεχνικών διαδικασιών του προγράμματος που λήγει, αλλά τη διαμόρφωση του πολιτικού πλαισίου της νέας σελίδας» δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών, αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για την εθνική οικονομία, για κάθε οικογένεια, για κάθε επιχείρηση, για κάθε εργαζόμενο, για κάθε άνεργο και η μεγάλη δυσκολία είναι η πολιτική κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας. Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ακόμη ότι δεν υπάρχει ένα εσωτερικό μέτωπο που βοηθά την κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση.

Aναφερόμενος στις εργασίες της Συνόδου των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ που διεξάγεται στις Βρυξέλλες ο κ. Βενιζέλος είπε ότι πρώτη φορά ίσως στην ιστορία του, το NATO αντιμετωπίζει τόσες πολλές κρίσεις ταυτόχρονα και στη νότια και στην ανατολική γειτονία του.

.«Κανείς δεν μπορεί να υποβαθμίζει και να τορπιλίζει τις προσπάθειές μας»

«Κανείς δεν μπορεί να υποβαθμίζει και να τορπιλίζει τις προσπάθειές μας», τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, στέλνοντας με τον τρόπο αυτό ένα μήνυμα στην τρόικα, εν μέσω των διαπραγματεύσεων για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης. 

«Η τρόικα δεν έχει κανένα δικαίωμα να μας φέρεται όπως μας φερόταν πριν από τέσσερα χρόνια», επεσήμανε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση δε θα δεχθεί αδικαιολόγητες πιέσεις από την τρόικα. Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε πως η Ελλάδα δε χρειάζεται τα νέα περιοριστικά μέτρα που απαιτε... περισσότερα »

.Νέα μέτρα 1+1 δισ. ευρώ δίνει η κυβέρνηση στην τρόικα

Νέα μέτρα 1+1 δισ. ευρώ δίνει η κυβέρνηση στην τρόικα για το 2015 σε μια προσπάθεια να επιταχύνει την επιστροφή των κλιμακίων των ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ στην Αθήνα. 
Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης έχει ήδη αναγνωρίσει μέτρα ύψους 1 δισ. ευρώ που θα εφαρμοσθούν από την 1η Ιανουαρίου 2015 και έχει συμφωνήσει και σε πρόσθετες παρεμβάσεις 1 δισ. ευρώ, οι οποίες θα ενεργοποιηθούν εάν διαπιστωθεί τον Ιούλιο του 2015 η ύπαρξη αντίστοιχου δημοσιονομικού κενού στο προϋπολογισμό. 
Τα μέτρα αυτά έχουν να κάνουν με την επαναφορά της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης στα επίπεδα του 2014 (400 εκατ.... περισσότερα »

.Τσίπρας: Έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας

Με κεκτημένη ταχύτητα από τις χθεσινές δηλώσεις του συνέχισε αυτή τη φορά από το βήμα του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου ο Αλέξης την δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης. «Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας» τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

«Με τη στήριξη λαού αλλά και τη συστράτευση των δυνάμεων της παραγωγής και της δημιουργίας του τόπου μας, είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε να σταματήσουμε τον οδυνηρό κατήφορο και να ανοίξουμε νέους δρόμους ελπίδας και προοπτικής. Δεν υποσχόμαστε παραδείσους. Υπο... περισσότερα »

.Στον πρωθυπουργό η πρόταση της ΝΔ για αναθεώρηση του Συντάγματος

Παραδόθηκε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά το κείμενο των προτάσεων της Νέας Δημοκρατίας για την Αναθεώρηση του Συντάγματος. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Επιτροπής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος, μεθαύριο Πέμπτη η Επιτροπή θα συνεδριάσει προκειμένου στη συνέχεια να δοθεί το τελικό κείμενο των προτάσεων στη δημοσιότητα. 

Οι κυριότερες από τις προτάσεις αφορούν: - Τη δυνατότητα ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων, ιδρύματα δηλαδή μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που θα λειτουργήσουν βάσει νόμου και στα οποία θα ασκεί εποπτικό ρόλο το υπουργείο Παιδείας. - Την πρόβλεψη το Ανώτατο Συνταγματικό Δικα... περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.