.Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Κώστας Καλλίρης ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Όλοι εμείς που δεν σταματήσαμε να ελπίζουμε σε ένα κόσμο καλύτερο, ας γίνουμε προπομποί της πίστης, της αισιοδοξίας, της αγάπης, της αλληλεγγύης, ώστε μονιασμένοι να κάνουμε το όνειρο της ευημερίας και της ανθρωπιάς πραγματικότητα.


 ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου
Κώστας Καλλίρης

.Συνέντευξη τ. Αντιδημάρχου καθαριότητας Σούλη Παπαγιαννόπουλου (Δημοτική Παράταξη "Ζωγράφου αύριο")

Συνέντευξη στην Εφημερίδα Το Σκονάκι 

Σούλης Παπαγιαννόπουλος: «Το καράβι πάει ολοταχώς προς τη ξέρα. Ο μόνος που δεν το βλέπει είναι ο κ. δήμαρχος» Με μια σκληρή ανακοίνωση - παραίτηση απάντησε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Σούλης Παπαγιαννόπουλος στο δήμαρχο Κώστα Καλλίρη, όταν του ζήτησε την παραίτησή του από την αντιδημαρχία πρόσφατα. 

Στη συνέντευξη του στο ΣΚΟΝΑΚΙ ο κ. Παπαγιαννόπουλος δηλώνει ότι η δημοσιοποίηση της παραίτησής του δεν αποτελεί επίθεση εναντίον του δημάρχου αλλά δημοσιοποίηση των προβλημάτων του δήμου Εκφράζει το παράπονο ότι ο δήμαρχος δεν βλέπει μακροπρ... περισσότερα »

.Συνέντευξη Θοδωρή Κόλλια Δημοτικός Σύμβουλος με τη Δημοτική Παράταξη "Ζωγράφου αύριο"

Συνέντευξη στην Εφημερίδα Το Σκονάκι 

Θοδωρής Κόλλιας: «Δεν κάνεις πολιτική με **like στο facebook» Τρία χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος και στέλεχος της Διοίκησης. Ικανοποιημένος ή μήπως έχετε απογοητευθεί ήδη;* Κυρία Καλογεράκη, απλός δημοτικός σύμβουλος με θέσεις ευθύνης με βάση την εντολή των Ζωγραφιωτών. Σε καμία περίπτωση στέλεχος της Διοίκησης του Δήμου. 

Οι ρόλοι πρέπει να είναι διακριτοί, οι αιρετοί αφοσιωμένοι στην εντολή που έχουν από τον δημότη, κατευθύνουν τη διοίκηση στο πλαίσιο της εντολής αυτής και δεσμεύονται Όταν οι δεσμεύσεις υπονομεύονται, τα οράματα κ... περισσότερα »

.Συνέντευξη Ανδρέα Στεργίου Δημοτικός Σύμβουλος με τη Δημοτική Παράταξη "Ζωγράφου αύριο"

Συνέντευξη στην Εφημερίδα Το Σκονάκι 

Ανδρέας Στεργίου: «Ο μοναδικός μας αντίπαλος * *είναι ο κακός μας εαυτός»* 1.Τρία χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος και στέλεχος της Διοίκησης. Ικανοποιημένος ή μήπως έχετε απογοητευθεί ήδη;* Από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας, γνωρίζαμε ως παράταξη πως θα βρεθούμε αντιμέτωποι με αρκετά προβλήματα, εξαιτίας της αναδυόμενης εκείνη τη στιγμή κρίσης της ελληνικής οικονομίας σε εθνικό επίπεδο, αλλά και της άγνωστης κατάστασης που θα παραλαμβάναμε σε δημοτικό επίπεδο. Τόσο η δύσκολη αυτή συγκυρία, όσο και στη συνέχεια η εφαρμογή του Κ... περισσότερα »

.Συνέντευξη Διονύση Λαμπρίδη Δημοτικός Σύμβουλος με τη Δημοτική Παράταξη "Ζωγράφου αύριο"

Συνέντευξη στην Εφημερίδα Το Σκονάκι 

Διονύσης Ν. Λαμπρίδης: «*Θα συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις για την δημιουργία μια νέας Δημοτικής *συλλογικής* Κίνησης» *1.Τρία χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος και στέλεχος της Διοίκησης. Ικανοποιημένος ή μήπως έχετε απογοητευθεί ήδη;* Μέσα σε αυτό το διάστημα είχα στιγμές ικανοποίησης και απογοήτευσης. Ικανοποίηση όταν είδα τη χαρά και την προσμονή του κόσμου μετά τη νικηφόρα εκλογική μάχη του 2010 και απογοήτευση όταν σταδιακά έβλεπα να διαψεύδουμε τις προσδοκίες που είχαμε δημιουργήσει με την εκλογή μας. Μεταξύ αυτών των δυο συναισθημάτων ... περισσότερα »

.Ανακοίνωση Δημάρχου Ζωγράφου Κώστα Καλλίρη

Ο Δήμαρχος Κωστας Καλλίρης τρία χρόνια τώρα από τότε που ανέλαβε τη Διοίκηση του Δήμου σε μια εποχή που κανένας δεν ήθελε να ήταν στη θέση του αφού εκτός από τα συσσωρευμένα προβλήματα που του άφησε η προηγούμενη διοίκηση του Γιάννη Καζάκου και έπρεπε να τα διεκπεραιώσει, ήρθε η οικονομική κρίση και "έδεσε". Παρ' όλα αυτά άντεξε και αντέχει.Με ορθολογισμό και σύνεση έδωσε και δίνει λύσεις. Μα πάνω απ' όλα ότι κάνει το κάνει γιατί πρώτα το πιστεύει. Από την πρώτη στιγμή στάθηκε κοντά στους εργαζόμενους του Δήμου, δεν τους έταξε, αλλά και δεν αδιαφόρησε. Ήρθε και έρχεται ενάντια στη κυ... περισσότερα »

.Βενιζέλος: Χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει έξοδος από την κρίση

«Χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει η μεγάλη δημοκρατική παράταξη στο σύνολό της, δεν υπάρχει εθνική ενότητα και σταθερή πορεία του έθνους. Χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει έξοδος από την κρίση, ούτε η παρακαταθήκη που δημιουργεί ο λαός με τις θυσίες του».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κλείνοντας τις εργασίες της Συνόδου της ΚΠΕ του Κινήματος.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι ο μεγάλος στόχος είναι η χώρα, βγαίνοντας από την κρίση, να ανακτήσει την εθνική της αξιοπρέπεια και κυριαρχία. Δεν μας έχουν θέσει θέμα εθνικής ασφάλειας, ανέφερε, αλλά η οικονομική ισχύς, η εθνική ανεξαρτησία και η ανάπτυξη είναι οι θεμελιώδεις παράγοντες της εθνικής κυριαρχίας.

Ο κόσμος δεν θέλει εκλογές ανέφερε, επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε ότι η αποδοχή της κυβέρνησης είναι μεγαλύτερη από αυτή που φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού.
Αναφερόμενος στο 6μηνο της Ελληνικής Προεδρίας, τόνισε ότι θα είναι το 6μηνο της επισημοποίησης του πρωτογενούς πλεονάσματος , της έναρξης της συζήτησης για τη βιωσιμότητα του χρέους, της έναρξης της ανάπτυξης και της ανασυγκρότησης των Τραπεζών.

Εξάλλου, υπογράμμισε ότι οι Ευρωεκλογές και οι Αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι μια μεγάλη δοκιμασία για όλους και για τον ΣΥΡΙΖΑ, όπου θα φανεί η μέγιστη απήχηση κάθε χώρου.

Σχετικά με τις Ευρωεκλογές ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι θα αλλάξει ο τρόπος κατάρτισης του ευρωψηφοδελτίου, τον οποίο χαρακτήρισε, παλαιοκομματικό.Οι εργασίες της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος έληξαν με την ανακοίνωση του Προέδρου της Συνόδου Γιάννη Δριβελέγκα ότι από τις τοποθετήσεις των μελών της ΚΠΕ προέκυψε η έγκριση της εισήγησης του Προέδρου του Κινήματος.

.Οι 58 δεν θα γίνουν ούτε καν 59 αν επικρατήσουν ουρλιαχτά και αποκλεισμοί

Διαβάζοντας τη χθεσινή ανακοίνωση των 11 στελεχών του ΠΑΣΟΚ που ζητούσαν την άμεση σύγκληση των οργάνων του κόμματος εν όψει των διεργασιών της Κεντροαριστεράς, θεώρησα ότι αυτή θα είναι μια καλή ευκαιρία για ένα ιστορικό κόμμα να αποφασίσει στο ανώτερο θεσμικό επίπεδο τι πρόκειται να κάνει με όλες τις τάσεις του παρούσες. Δεν περίμενα ότι την επόμενη μέρα η Χαριλάου Τρικούπη θα απαντούσε με ένα μπαράζ σχεδόν υστερικών διαρροών μπλέκοντας άσχετα πράγματα μεταξύ τους όπως τον Γιώργο Παπανδρέου, τους 58, το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ την Κεντροαριστερά και την...κυβέρνηση. Ας πάρουμε όμως τα π... περισσότερα »

.Η Αριστερά που χειροκροτεί τον Πολύδωρα

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χειροκρότησαν σήμερα στη Βουλή τον Βύρωνα Πολύδωρα όταν αυτόςκαταψήφισε το νομοσχέδιο για το φόρο ακινήτων.

Τι κι αν πριν από λίγο καιρό ο κ. Πολύδωρας επιχειρούσε να φλερτάρει το ακροατήριο της Χρυσής; Τι κι αν τότε ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαζε ανακοίνωση εναντίον του;

Τι κι αν επί των ημερών του κ. Πολύδωρα στο υπουργείο Δημοσίας Τάξης κάηκε η μισή Ελλάδα; Τι κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαζε δεκάδες ανακοινώσεις κατά των «ΜΑΤ του Πολύδωρα» μετά από κάθε φοιτητική διαδήλωση;

Τι κι αν ο κ. Πολύδωρας είχε μέχρι σήμερα ψηφίσει, εκτός του 1ου, όλα τα μνημόνια κι όλους τους σχετικούς εφαρμοστικούς νόμους; Τι κι αν εκπροσωπεί την πλέον συντηρητική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας;

Η Αριστερά του Αλέξη Μητρόπουλου, του Δημήτρη Τσουκαλά και του Παναγιώτη Λαφαζάνη δεν δίστασε καθόλου να τον χειροκροτήσει, αποδεικνύοντας ότι η λειτουργία της δεν βασίζεται σε ένα αξιακό σύστημα αρχών αλλά προσαρμόζεται στις ανάγκες της επικαιρότητας.

Σύντροφοι, ξεράσαμε.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.