.Αλ. Τσίπρας: Κατάργηση των μνημονίων και του ΕΝΦΙΑ...???

 Την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ προαναγγέλλει ο Αλέξης Τσίπρας σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές, σε συνέντευξή του στη Realnews, όπου και παρουσιάζει το πρόγραμμα του για τις πρώτες 100 μέρες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για κατάργηση των μνημονίων από τη νέα Βουλή και ανακοινώνει άμεσα μέτρα κοινωνικής αλληλεγγύης όπως η αποκατάσταση του βασικού μισθού και της κατώτερης σύνταξης στα προ μνημονίου επίπεδα. «Δεν ερχόμαστε να διαχειριστούμε την υποταγή της Ελλάδας, ερχόμαστε να την καταργήσουμε» τονίζει.

Ο κ. Τσίπρας ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να στηρίξει με κανέναν τρόπο τη συνέχιση του μνημονιακού καθεστώτος. 

«Εμείς δεν πρόκειται ποτέ και σε καμία περίπτωση να υποκύψουμε σε εκβιασμούς και τρομοκρατικά διλλήματα και να βάλουμε την υπογραφή μας σε λεόντειες συμφωνίες και μνημόνια εξανδραποδισμού και εξαθλίωσης του ελληνικού λαού εν ονόματι δήθεν της σωτηρίας του» δηλώνει ενώ καλεί εμμέσως τον Φώτη Κουβέλη να μην συναινέσει στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

.Ετοιμάζονται για στρατιωτική επέμβαση στη Συρία οι ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να «δράσουν» σε περίπτωση οποιασδήποτε απειλής κατά της Αμερικής, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο που δηλώνει ότι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει στρατιωτικές επιδρομές κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, γράφει σήμερα η Wall Street Journal. 

Προειδοποιώντας για τους κινδύνους του Ισλαμικού Κράτους, το Πεντάγωνο θεωρεί ότι η διεξαγωγή επιχειρήσεων στη Συρία πιθανόν να είναι απαραίτητη, μετά τις αεροπορικές επιδρομές τις τελευταίες εβδομάδες που σταμάτησαν την προέλαση της σουνιτικής εξτρεμιστικής οργάνωσης στο Ιράκ κι ενώ η Δύση είν...περισσότερα »

.«Χτενίζουν» Κορινθία και Αργολίδα για το κρυσφήγετο Μαζιώτη

Μπλόκα στην Πελοπόννησο και κυρίως στην Αργολίδα και στην Κορινθία έχει στήσει η αστυνομία, ενώ ταυτόχρονα η αντιτρομοκρατική οργώνει την περιοχή για να βρει γιάφκα του Νίκου Μαζιώτη μετά την κινηματογραφική ληστεία στην τράπεζα στο Δίστομο. 

Οι Αρχές εκτιμούν ότι πίσω από την κινηματογραφική ληστεία με λεία 300.000 ευρώ στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας και την ομηρεία του υπαλλήλου βρίσκονται «σύντροφοι» του Νίκου Μαζιώτη, οι οποίοι δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα εάν προέρχονται από το χώρο των κοινών ποινικών. Μάλιστα από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας δεν αποκλείουν το γεγονός στη λησ...περισσότερα »

.Μείωση ΦΠΑ αλά εστίαση προωθεί για την οικοδομή η κυβέρνηση

Στις πρώτες προτεραιότητες της κυβέρνησης βρίσκεται μία κίνηση που θα δώσει νέα ώθηση και θα βγάλει από τη ναφθαλίνη την οικοδομική δραστηριότητα στη χώρα, ώστε να δοθεί μία αναπτυξιακή προοπτική στην ελληνική οικονομία. Ως εκ τούτου το κυβερνητικό και οικονομικό επιτελείο εξετάζει τη φόρμουλα με την οποία θα μπορέσει να εντάξει την οικοδομή στις φοροελαφρύνσεις. 

Συγκεκριμένα προωθείται η μείωση του ΦΠΑ, όπως έγινε και στην περίπτωση της εστίασης. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «*Τα Νέα*», η οικοδομή βρίσκεται πρώτη στις προτεραιότητες της κυβέρνησης, δ...περισσότερα »

.Φόβοι για μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα μετά τη ληστεία στο Δίστομο

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται από χθες μετά και τη ληστεία με άρωμα τρομοκρατίας στο Δίστομο η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. 
Όπως διέρρευσε ήδη από το απόγευμα της Παρασκευής, οι Αρχές εκτιμούν ότι πίσω από την κινηματογραφική ληστεία με λεία 300.000 ευρώ στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας και την ομηρεία του υπαλλήλου βρίσκονται «σύντροφοι» του Νίκου Μαζιώτη, οι οποίοι δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα εάν προέρχονται από το χώρο των κοινών ποινικών. 
Μάλιστα από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας δεν αποκλείουν το γεγονός στη ληστεία να μετείχε και ο γνώριμος από τα παλιά Βασίλης Παλ...περισσότερα »

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.