.ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ...ΝΟΕΜΒΡΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ


.Συνεδρίαση ντροπής

Κάθε άλλο παρά υπερήφανοι θα πρέπει να αισθάνονται οι κυβερνητικοί αλλά και οι αντιπολιτευόμενοι βουλευτές για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν χθες στη Βουλή και για το θέαμα που παρουσίασαν σε όσους επέλεξαν να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά τη συνεδρίαση. Φωνές, διαπληκτισμοί, αποδοκιμασίες, ακόμη και γιουχαΐσματα ήταν η συμβολή τους σε μια συνεδρίαση προκαταβολικά φορτισμένη από τα όσα είχαν προηγηθεί λόγω της αντίδρασης του ΣΥΡΙΖΑ στην τροπολογία για τα γενόσημα.

Και ουσιαστικά χωρίς σοβαρό λόγο. Η υπερψήφιση της τροπολογίας ήταν δεδομένη, αφού είχε προαναγγελθεί ότι δεν θα ψηφιζόταν μόνο από τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αλλά και από τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και κάποιους ανεξάρτητους. Και από την άλλη πλευρά οι συνήθως καταψηφίζοντες τις κυβερνητικές προτάσεις βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. και της Χρυσής Αυγής είχαν αποχωρήσει από την αίθουσα.

Ετσι μία ακόμη «συνεδρίαση ντροπής» καταγράφηκε στα πολύπαθα το τελευταίο διάστημα χρονικά του Κοινοβουλίου. Και μάλιστα χωρίς άμεση ή έμμεση ευθύνη των εκπροσώπων της νεοναζιστικής συμμορίας. 

Που είναι και η μόνη ωφελημένη από καταστάσεις σαν τις χθεσινές. Κάτι το οποίο γνωρίζουν βεβαίως οι ηγεσίες και οι βουλευτές των υπολοίπων κομμάτων, αλλά δεν αποδεικνύεται αρκετό για να τους επιβάλει μια κοσμιότερη συμπεριφορά, καθώς και τον σεβασμό για τον χώρο στον οποίο βρίσκονται.


Εστω και αργά, όμως, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για τον κοινοβουλευτισμό, ότι δεν είναι οι δηλώσεις προσήλωσης στη δημοκρατία που εκπληρώνουν αυτό το χρέος. 

Χρειάζεται καθημερινή έμπρακτη επιβεβαίωση του σεβασμού σε θεσμούς και πρόσωπα. Διότι όταν το Κοινοβούλιο υποβαθμίζεται όπως χθες, τότε οι όποιες διακηρύξεις υπέρ της δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού δεν έχουν καμία αξία.

.Επίσπευση της συζήτησης της πρότασης ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική ζητά το ΠΑΣΟΚ

Την επίσπευση της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης που κατέθεσε η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με την κατασκευή υποβρυχίων από τα Ελληνικά Ναυπηγεία Α.Ε., ζήτησε κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων, ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας.

Συγκεκριμένα ο κ. Ρήγας, ζήτησε η συζήτηση της εν λόγω πρότασης να διεξαχθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψήφισης του κρατικού προϋπολογισμού για το 2014.

.Διεθνές συνέδριο "Κύριλλος και Μεθόδιος: Το Βυζάντιο και ο κόσμος των Σλάβων»

 Επιστήμονες απ' όλο τον κόσμο, από το Λος Άντζελες των ΗΠΑ έως το Νοβοσιμπίρσκ της Ρωσίας συναντώνται στη Θεσσαλονίκη, γενέτειρα των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου και παρουσιάζουν νέα πορίσματα της έρευνας για το κυριλλο - μεθοδιανό έργο, τις βυζαντινο-σλαβικές σχέσεις και τις σύγχρονες διαστάσεις της επαφής του Βυζαντίου με τον κόσμο των Σλάβων σε διεθνές συνέδριο που φιλοξενείται στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού.
  
Με το τριήμερο συνέδριο "Κύριλλος και Μεθόδιος: Το Βυζάντιο και ο κόσμος των Σλάβων» κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο οποίος ανακήρυξε το 2013 "Έτος Κυρίλλου και Μεθοδίου? με αφορμή τη συμπλήρωση 1150 χρόνων από την έναρξη της αποστολής των δύο θεσσαλονικέων Αγίων στη Μεγάλη Μοραβία.

Οι περίπου 80 καθηγητές πανεπιστημίου, ερευνητές, επιμελητές μουσείων και ιστορικών αρχείων θα αναπτύξουν μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν τις επιδράσεις της κληρονομιάς των Αγίων στο Βυζάντιο και στους Σλάβους, στη γραμματεία και στον πολιτισμό, τη διαμόρφωση της σλαβικής γλώσσας, τις σχέσεις Σλάβων και Ελληνισμού, τις σχέσεις Βυζαντίου και Ρωσίας.

.Άμεσες επενδύσεις από τη Βρετανία στην Ελλάδα

«Η συνάντηση και το γεύμα εργασίας που είχαμε με τον Βρετανό συνάδελφό μου τον κ. Γουίλιαμ Χέικ  ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία προκειμένου να παρουσιάσουμε τις προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας του συμβουλίου της Ε.Ε.» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, λίγο μετά την συνάντησή του με τον Βρετανό υπουργό Εξωτερικών στο Λονδίνο.

Όπως επεσήμανε ο κ. Βενιζέλος, μετά από σχετική ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «ήδη υπάρχουν σημαντικές άμεσες επενδύσεις στην Ελλάδα» από τη Βρετανία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι «ο τομέας της ενέργειας στον πάρα πολύ κρίσιμο τομέα της έρευνας των υδρογονανθράκων και της μελλοντικής εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων» είπε ο κ. Βενιζέλος. 


 Ενώ έσπευσε να προσθέσει πως υπάρχει πολύ έντονη  βρετανική παρουσία στην Ελλάδα και μέσω της στενής συνεργασίας του ΤΑΠ. «Ο βασικός εταίρος του ΤΑΠ είναι η BP, μια εταιρεία βρετανικών συμφερόντων». 

.«Επί ελληνικής προεδρίας θα ολοκληρωθεί η τραπεζική ένωση»

Η ευρωπαϊκή προεδρία, την οποία θα αναλάβει η Ελλάδα τον Ιανουάριο, πρέπει να είναι επιτυχής και για την ίδια και για το σύνολο της Ευρώπης, και στη διάρκεια αυτού του εξαμήνου θα πρέπει να ολοκληρωθεί ένα σημαντικό μέρος της τραπεζικής ένωσης, περιλαμβανομένων των μέτρων για την εγγύηση των καταθέσεων, δήλωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος Μισέλ Μπαρνιέ, σε συνέντευξη Τύπου, στην Αθήνα. 

Πεποίθηση μου, είπε ο κ. Μπαρνιέ, είναι ότι, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην ευρωζώνη, υπάρχουν ουσιαστικοί λόγοι να ελπίζουμε, μετά από τις προσπάθειες που έγιναν τα τελευταία τρία χρόνια. 


Είναι δέσμευση των 28 της ΕΕ -το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο έχει δυο φορές ζητήσει την τραπεζική ένωση-, καθώς και της G20, να πάμε σε περισσότερη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και να ξαναθέσουμε τις χρηματαγορές στην υπηρεσία τής πραγματικής οικονομίας. 

Σε ορισμένες χώρες, προσέθεσε, βλέπουμε ήδη θετικά σημάδια, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα, στην οποία η ανάπτυξη αναμένεται να επανέλθει το 2014 και να ενισχυθεί το 2015. Ήδη διαπιστώνεται ελαφρώς πλεόνασμα και διαφαίνεται δυνατότητα να μειωθεί το χρέος.

."Όχι" από ΚΕΔΕ σε αλλαγή εκλογικού νόμου και διάσπαση δήμων

Την αντίθεση των αιρετών στην αλλαγή του εκλογικού νόμου και στη διάσπαση των δήμων εκφράζει το ψήφισμα της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ, το οποίο ψηφίσθηκε από τους λίγους εναπομείναντες της συνεδρίασης.
Στο ψήφισμα σημειώνεται ότι το πρωτογενές πλεόνασμα των 812 εκατ. ευρώ οφείλεται στο μεγαλύτερο μέρος του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση α' και β' βαθμού, αφού από αυτήν προέκυψε πρωτογενές πλεόνασμα 754 εκατ. ευρώ. 

Αυτό, σημειώνεται «δίνει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το ηθικό και πολιτικό δικαίωμα να απαιτήσει από την κυβέρνηση να μη γίνουν άλλες περικοπές πόρων και παρεμβάσεις στις δομές και το προσωπικό των δήμων».

Η ΚΕΔΕ ζητά την απορρόφηση όλων των εργαζομένων της Τ.Α. που βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας και καμία παρέμβαση στη οργάνωση και τις δομές των δήμων, παρά μόνο με την εφαρμογή της εθελοντικής κινητικότητας.

.Προς λύση το θέμα των σχολικών φυλάκων

Προς επίλυση φαίνεται να οδεύει το πρόβλημα των σχολικών φυλάκων, οι οποίοι είχαν το μεσημέρι συνάντηση με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε πρόταση στους σχολικούς φύλακες, σύμφωνα με την οποία θα απορροφηθούν 300 από αυτούς ως τραυματιοφορείς, ενώ όσοι γνωρίζουν ξένες γλώσσες μπορεί να απασχοληθούν στο υπουργείο Πολιτισμού για τη φύλαξη μουσείων και αρχαιολογικών χώρων. 

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο πρόεδρος των σχολικών φυλάκων του δήμου Αθηναίων Χάρης Μπάστας σημείωσε ότι «για πρώτη φορά έχουμε μια συγκεκριμένη απόφαση και πρόταση από υπουργό, που κινείται σε θετική κατεύθυνση».

.Διακοπή συμβάσεων γιατρών του ΕΟΠΥΥ

Διακόπτονται από αύριο οι συμβάσεις των ιατρών-υπαλλήλων του ΕΟΠΥΥ με τον Οργανισμό, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Υγείας, Αντώνης Μπέζας, με δήλωσή του, πριν από λίγο, στη Βουλή.
     Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο υφυπουργός Υγείας, «αυτό που συμβαίνει με τους ιατρούς-υπαλλήλους του ΕΟΠΥΥ, οι οποίοι το πρωί απεργούν στις Μονάδες Υγείας του ΕΟΠΥΥ και το απόγευμα δέχονται ασφαλισμένους στα ιδιωτικά τους ιατρεία με πληρωμή από τον ΕΟΠΥΥ, δεν μπορεί να συνεχιστεί. Από αύριο διακόπτονται οι συμβάσεις τους με τον ΕΟΠΥΥ» υπογράμμισε.

     Η δήλωση του υφυπουργού Υγείας αφορά γιατρούς, οι οποίοι εργάζονται στον ΕΟΠΥΥ με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και παράλληλα διατηρούν ιδιωτικά ιατρεία και είναι συμβεβλημένοι για αυτά τα ιατρεία με τον ΕΟΠΥΥ. Η διακοπή, ως εκ τούτου, αφορά τη σύμβαση που έχουν με τον ΕΟΠΥΥ για τα ιδιωτικά ιατρεία τους.

.Στις 7 Δεκεμβρίου η ψήφιση του προϋπολογισμού

Την προσεχή Τρίτη 3 Δεκεμβρίου εισάγεται στην Ολομέλεια ο Προϋπολογισμός του Κράτους του 2014, σύμφωνα με απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής. Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, με ονομαστική ψηφοφορία που θα αρχίσει τα μεσάνυχτα.
Κατά τη σημερινή Διάσκεψη, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας ζήτησε την επίσπευση της συζήτησης στην Ολομέλεια της πρότασης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με την κατασκευή των υποβρυχίων από τα Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ. Ειδικότερα, ο κ. Ρήγας ζήτησε να συζητηθεί η πρόταση αμέσως μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2014.

.Σε εξέλιξη, εν μέσω διαμαρτυριών, το συνέδριο της ΚΕΔΕ

Εν μέσω έντονων αντεγκλήσεων μεταξύ των δημάρχων, αλλά και διαμαρτυριών, νωρίς το πρωί, από δημοτικούς αστυνομικούς και σχολικούς φύλακες διεξάγεται το έκτακτο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), το τελευταίο της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, με θέματα αιχμής τις προβλέψεις του προϋπολογισμού για νέες περικοπές, την εθελοντική κινητικότητα και την κατάργηση δομών και αρμοδιοτήτων.

Στο συνέδριο δεν παρέστη ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, τον οποίο ανέμεναν οι διοργανωτές.

Έντονη ήταν η παρουσία της Αστυνομίας.

Οι αντιδράσεις και οι διαμαρτυρίες των εργαζομένων της Δημοτικής Αστυνομίας και των σχολικών φυλάκων ήταν έντονες, και έκαναν λόγο για μεθοδεύσεις που έχουν ακολουθηθεί -επιρρίπτοντας ευθύνες στην ηγεσία της ΚΕΔΕ. Ο πρόεδρος της ΠΟΠ- ΟΤΑ, Σπύρος Δαρδαμάνης ζήτησε από τους αιρετούς να αναλάβουν πρωτοβουλία, ώστε να ενταχθούν και οι σχολικοί φύλακες στο μέτρο της εθελοντικής διαδημοτικής κινητικότητας, με την προϋπόθεση ότι θα διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας.

.Ταχύτερους ρυθμούς στην επιστροφή ΦΠΑ υπόσχεται προς τις εξαγωγικές επιχειρήσεις, το υπουργείο Ανάπτυξης

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Ν. Μηταράκης, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με εκπροσώπους των Ελλήνων εξαγωγέων στο πλαίσιο της διαρκούς επιτροπής που έχει συσταθεί στο υπουργείο, υπογράμμισε ότι «οι εξαγωγές συνεχίζουν να μας δίνουν θετικά νέα καταγράφοντας νέα αύξηση 5% στο 9μηνο του 2013, έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2012. Ωστόσο, διακρίνουμε τον κίνδυνο "κόπωσης", καθώς η ανταγωνιστικότητα των τιμών μας επηρεάζεται από την αυξημένη φορολόγηση των επιχειρήσεων, και το υψηλό κόστος χρήματος και ενέργειας. Γι' αυτό και η επιστροφή του ΦΠΑ προς τις εξαγωγικές επιχειρήσεις με ρυθμούς ακόμα ταχύτερους είναι κρίσιμη για τη ρευστότητα, τη βιωσιμότητα και την επιτυχία τους».

.Σε ευνοϊκό καθεστώς ρύθμισης και οι οφειλές εισφορών έως 10.000 ευρώ

Για την απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας να επεκτείνει και σε οφειλές έως 10.000 ευρώ το ευνοϊκό καθεστώς ρυθμίσεων που ισχύει στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) για οφειλές έως 5.000 ευρώ, ενημέρωσε σήμερα τη Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου.

Στην απόφαση οδηγείται το υπουργείο με δεδομένο το γεγονός ότι είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός εκείνων με οφειλές έως 10.000 ευρώ, μικρών κυρίως επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν προβλήματα.  
Ως προς την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των επαγγελματιών, ο υφυπουργός αναγνώρισε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα διότι δεν υπάρχει πρόνοια για τους ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ στην περίπτωση που δεν έχουν καλύψει τις υποχρεώσεις τους. 

Όπως είπε, εξετάζεται λύση που δεν θα δημιουργεί όμως αντικίνητρο για μη καταβολή εισφορών.

.Στους «32» του Europa League o ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είναι στους «32» του Europa League. Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς επικράτησε 2-0 της Σαχτέρ Καραγκάντι στο Καζακστάν και «κλείδωσε» την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Λούκας, με την βοήθεια του Ντζίντις και της τύχης, το πρώτο γκολ, ο Κίτσιου το δεύτερο. Με αυτά, ο «δικέφαλος» επέστρεψε στις εκτός έδρας, ευρωπαϊκές νίκες, μετά τον Αύγουστο του 2012 και την επικράτηση επί της Μπνέι Γιεχούντα.

Καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης οι Θεσσαλονικείς πήραν τη νίκη, έφτασαν τους 11 πόντους και την τελευταία αγωνιστικό κόντρα στην Άλκμααρ στην Τούμπα, θα παίξουν και για την πρωτιά, για την οποία έχουν προβάδισμα.

Η βαθμολογία:

1. ΠΑΟΚ 11
2. Άλκμααρ 8
3. Μακάμπι Χάιφα 2
4. Σαχτέρ Καραγκάντι 2

.Υπέρ του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ


Με την στήριξη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ ξεκίνησε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η πρώτη συζήτηση επί της αρχής, του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή, με διαφορετικό όμως σκεπτικό το κάθε κόμμα, δήλωσαν ότι το καταψηφίζουν, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επιφυλάχθηκαν για να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια. «Το νομοσχέδιο για την καταπολέμηση φαινομένων ρατσισμού και ξενοφοβίας είναι προσαρμογή στην απόφαση πλαίσιο του 2008 της ΕΕ. Προσπαθήσαμε από την μια ... περισσότερα »

.Παιχνίδι ουσίας και εντυπώσεων από την τρόικα


Δεν έχει κλειδώσει ακόμα η επίσκεψή τους τη Δευτέρα», δηλώνει στέλεχος του οικονομικού επιτελείου στο newsbeast.gr

Στον αέρα βρίσκεται, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του newsbeast.gr, ο ερχομός των εκπροσώπων των δανειστών μας την ερχόμενη Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα. Τα αγκάθια παραμένουν μεταξύ Αθήνας και τρόικας, με αποτέλεσμα ο ερχομός των δανειστών να μην έχει ακόμα οριστικοποιηθεί.

«Δεν έχει κλειδώσει ακόμα η επίσκεψή τους τη Δευτέρα», δηλώνει στέλεχος του οικονομικού επιτελείου στο
newsbeast.gr, επικαλούμενο τις σοβαρές εκκρεμότητες, που υπάρχουν σε εργασιακά, φορολογία ακινήτων και δημοσιονομικά.

Στα εργασιακά, η βασική διαφωνία επικεντρώνεται στις ομαδικές απολύσεις, στη φορολογία ακινήτων, στο σύνολο της δομής του φόρου και των προβλεπόμενων εισπράξεων (ενώ εξακολουθούν να υφίστανται οι αντιρρήσεις και εσωτερικά, από κυβερνητικούς βουλευτές) και στα δημοσιονομικά, στο ύψος του κενού, που πρέπει τελικά να καλυφθεί, με την ελληνική πλευρά να έχει βάλει ένα άτυπο πλαφόν στο 1 δισ. ευρώ.

Πάντως, η εξέλιξη αυτή, σε περίπτωση που οδηγήσει τελικά σε νέα καθυστέρηση στην έλευση της τρόικας, θα ακυρώσει τον προγραμματισμό της ελληνικής κυβέρνησης, που έχει βάλει ως στόχο την επίτευξη συμφωνίας πριν από το Eurogroup της 9ης Δεκεμβρίου.

.Απέχει ενενήντα λεπτά από τους «16»

 
Η πρόκριση… άργησε μια αγωνιστική! Ο Ολυμπιακός μπορεί να στάθηκε άτυχος στα τελευταία λεπτά του χθεσινού αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν και να μην πανηγύρισε την κατάκτηση του εισιτηρίου για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο αυτό θα μπορέσει να το κάνει και με εορταστικό χαρακτήρα στο γήπεδό του «Γ. Καραϊσκάκης» υπό τα βλέμματα των οπαδών του. Απέναντί του θα είναι η Άντερλεχτ η οποία μετά την ήττα από την Μπενφίκα στην περασμένη -πια- αγωνιστική έχει χάσει κάθε ελπίδα για την κατάκτηση έστω της τρίτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Μίτσελ χθες στη συνέντευξη Τύπου έδωσε το σύνθημα…


«Ήρθαμε τόσο κοντά σε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά μας μένει μία γλυκιά γεύση για την προσπάθεια και μία πικρή γεύση για το αποτέλεσμα. Δύο λεπτά πριν τελειώσουν τα ματς, είχαμε την πρόκριση. Τώρα θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Πρέπει να παραμείνουμε θετικοί. Πρέπει να κερδίσουμε την Άντερλεχτ, πιστεύουμε πως μπορούμε να το κάνουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος κατέληξε:

«Μας μένει η απογοήτευση για την ήττα στο τέλος, αλλά ταυτόχρονα και η πίστη ότι θα προκριθούμε στην επόμενη φάση», πρόσθεσε.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι κατά πόσο θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Κώστας Μήτρογλου ο οποίος –βάσει των πρώτων εκτιμήσεων- έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στην αναμέτρηση αυτή.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.