.Πιέζουν για συνάντηση πολιτικών αρχηγών ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ


Συνάντηση των πολιτικών αρχηγών εντός του σαββατοκύριακου έχουν ζητήσει ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, με το Μαξίμου ακόμα να μην έχει δώσει απάντηση.

Οι Βενιζέλος και Κουβέλης θέλουν να ενημερωθούν τόσο για τις επαφές του πρωθυπουργού στην Ευρώπη αλλά και τις αποφάσεις του Eurogroup.

Παράλληλα στην ατζέντα αναμένεται να βρεθεί το πώς θα εφαρμοστούν τα μέτρα του μνημόνιο 3, ο επανακαθορισμός του ρόλου των τριών κυβερνητικών εταίρων, η ενιαία παρουσία του κυβερνητικό συνασπισμού -μετά τις αρρυθμίες που παρουσιάστηκαν με το νόμο για την ιθαγένεια- αλλά και ο ανασχηματισμός.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο του ανασχηματισμού, οι πολιτικοί αρχηγοί, κυρίως από το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά, θα κληθούν να αποσαφηνίσουν το επίπεδο της εκπροσώπησης τους στο κυβερνητικό σχήμα, τη στιγμή που εντός των κομμάτων τους υπάρχουν φωνές που κυμαίνονται από ενεργότερη συμμετοχή στο κυβερνητικό σχήμα μέχρι και άρση της στήριξης τους στην κυβέρνηση.

Από την πλευρά του το Μαξίμου εκτιμά ότι καταλληλότερος χρόνος για ανασχηματισμό είναι με τον ερχομό του νέου έτους. Ο Α. Σαμαράς εκτιμάται ότι θα ζητήσει από τους δύο κυβερνητικούς του εταίρους να συμμετάσχουν στην κυβέρνηση με την παρουσία σημαντικών στελεχών τους προκειμένου να ενισχυθεί η πολιτική ταυτότητα της κυβέρνησης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σαμαράς δέχεται εισηγήσεις προκειμένου να συγκροτηθεί κυβερνητική επιτροπή, στην οποία θα εκπροσωπούνται και οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.