.Αναδίπλωση για την ιθαγένεια


Αναδίπλωση της κυβέρνησης στο θέμα της ιθαγένειας. Τη διαβεβαίωση πως η αντικατάσταση του νόμου για την απόδοση της ιθαγένειας θα γίνει μετά από συνεννόηση με τα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Δεν τιμά το δικαστήριο η διαρροή από το Συμβούλιο της Επικρατείας περί της αντισυνταγματικότητας βασικών διατάξεων του νόμου Ραγκούση  για την ιθαγένεια», δήλωσε στον Αθήνα 984 και τον Τάκη Καμπύλη, ο Δημήτρης Χριστόπουλος, αντιπρόεδρος της Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και χαρακτήρισε θεσμικά αδιανόητη τη σπουδή του πρωθυπουργού να ευθυγραμμίσει τάχα το νόμο σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Για βιασύνη του πρωθυπουργού καθώς όπως είπε, κάποιοι τον παγίδευσαν, έκανε λόγο, μιλώντας στον Αθήνα 984 και τη Νόνη Καραγιάννη, ο πρώην υπουργός Τάσος Γιαννίτης. «Είναι θέμα πολιτικής απόφασης. 
Να μην κρυβόμαστε πίσω από την αντισυνταγματικότητα. Το τι είναι συνταγματικό είναι θέμα ερμηνείας. Δεν είναι υπεράνω κριτικής οι δικαστικές αποφάσεις».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.