.Επεισόδια με έναν τραυματία στο Πολυτεχνείο


Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα γίνει και εφέτος ο εορτασμός για την 39η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Οι εκδηλώσεις άρχισαν σήμερα με καταθέσεις στεφανιών στον χώρο του Ιδρύματος στην οδό Πατησίων, ενώ το μεσημέρι, οι διοργανωτές των εκδηλώσεων θα δώσουν συνέντευξη Τύπου για το πρόγραμμα που θα αναπτυχθεί κατά το τριήμερο στον χώρο του Πολυτεχνείου. 

Πριν λίγο, προκλήθηκε ένταση μεταξύ νεαρών ατόμων.
Ειδικότερα, όταν προσήλθαν εκπρόσωποι της παράταξης ΠΑΣΠ για να καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου, δέχθηκαν επίθεση από άτομα που φορούσαν κουκούλες και κράνη, ενώ κρατούσαν στα χέρια ρόπαλα. 

Οι συμπλοκές διήρκεσαν λίγα λεπτά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ορισμένοι, ενώ ένας από τους τραυματίες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο κλήθηκε άμεσα.

Τα επεισόδια εξελίχθηκαν μέσα και έξω από τον χώρο του Πολυτεχνειου, ενώ αυτή τη στιγμή μέλη των «αντιμαχομένων» παρατάξεων έχουν συγκεντρωθεί στην οδό Πατησίων, έξω από το Ίδρυμα, ενώ αρκετοί βρίσκονται ακόμη και μέσα στο προαύλιο.

Ήδη ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Πολυτεχνείου στην οδό Πατησίων, ενώ επί ποδός βρίσκεται η ακαδημαϊκή κοινότητα για την περιφρούρηση των εκδηλώσεων καθ΄όλη τη διάρκεια του τριημέρου. 

Επίσης, θα υπάρξουν αλλαγές στα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.