.Ευ. Βενιζέλος: Νέα αφετηρία για να βγούμε από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης


«Χρειαζόμαστε μία νέα αφετηρία, προκειμένου η ελληνική οικονομία να βγει από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης. Το νέο αναπτυξιακό μοντέλο πρέπει να υποστηριχτεί από ένα νέο τραπεζικό σύστημα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα, στο γραφείο του στη Βουλή, με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο.

Όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, η συζήτηση που είχε με τον κ. Προβόπουλο, και στην οποία ήταν, επίσης, παρόντες οι κύριοι Φίλιππος Σαχινίδης, Γιάννης Μανιάτης και Θάνος Μωραϊτης, «αφορά την επόμενη ημέρα».

«Ο ελληνικός λαός βάζει πολλά λεφτά στις τράπεζες για να στηρίξει, όχι μόνο τις καταθέσεις αλλά και  τη ρευστότητα στην πραγματική οικονομία, για να υπάρξουν επενδύσεις, να υπάρξουν θέσεις εργασίας», τόνισε, σημειώνοντας ότι «αυτό πρέπει να το διασφαλίσουμε με κάθε τρόπο».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε, ότι ως προς αυτό «θέλουμε ένα σύμφωνο ρευστότητας με τις τράπεζες, ένα σύμφωνο ανασυγκρότησης με κάθε τράπεζα και ένα σύμφωνο ανάκτησης της αξίας των τραπεζών μέσα στην αγορά» και προσέθεσε πως «μόνο έτσι μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι αυτό που κάνουμε θα το νοιώσει ο κάθε Έλληνας στη ζωή του».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.