.Συνεδριάζει το Euro Working Group

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα στις Βρυξέλλες η συνεδρίαση του Euro Working Group, που μεταξύ άλλων εξετάζει και τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους. Εν τω μεταξύ, με αποψινές δηλώσεις των ηγετών τους, Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία τάχθηκαν υπέρ της παραμονής της χώρας μας στο ευρώ. «Μέχρι το τέλος του χρόνου θα πρέπει να λάβουμε τις αποφάσεις που αφορούν στην Ελλάδα», 
τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ενώ απέφυγε να αποκλείσει το ενδεχόμενο νέας αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, όπως έκανε νωρίτερα η γερμανική πλευρά.
«Τη δέσμευση της Ισπανίας και της Ιταλίας για να παραμείνει η Ελλάδα εντός της ευρωζώνης», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ισπανικής κυβέρνησης Μαριάνο Ραχόι, μετά τη συνάντηση του με τον Ιταλό ομόλογο του, Μάριο Μόντι.
Την ίδια ώρα, επικεφαλής του Eurogroup, Ζάν Κλώντ Γιουνκέρ, μετέθεσε στην συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών στις 12 Νοεμβρίου τη λήψη απόφασης σχετικά με την Ελλάδα, προεξοφλώντας ότι δεν θα υπάρξουν αποτελέσματα κατά τη μεθαυριανή τηλεδιάσκεψη, ενώ συγκαλεί και έκτακτη συνεδρίαση του σώματος στις 8 Νοεμβρίου.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.