.Στη Βαρβάκειο η Λυρική


Σε ένα απρόσμενο σημείο της Αθήνας, στη Βαρβάκειο Αγορά, κατεβαίνει η Εθνική Λυρική Σκηνή, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου.

Για μια και μοναδική μουσική παράσταση, όπου νέοι καλλιτέχνες ερμηνεύουν συνοδεία πιάνου αποσπάσματα από γνωστές οπερέτες.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Καλλιτεχνικές δράσεις στην Αθήνα», σε συνεργασία με την ομάδα Atenistas και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η λυρική καλλιτέχνης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και υπεύθυνη διοργάνωσης του προγράμματος Λυδία Αγγελοπούλου, 
μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στη Βάνα Λυκομήτρου και τόνισε ότι η εκδήλωση αυτή δεν έχει προηγούμενο. 

«Έχουμε βγει στους δρόμους και τις πλατείες, έχουμε κάνει ωραία κονσέρτα, αλλά σε αυτόν τον ιδιαίτερο χώρο της Βαρβακείου Αγοράς, που όλοι γνωρίζουμε πως είναι τα πράγματα, δεν έχει ξανά γίνει μια όμοια εκδήλωση. Ήταν μια ιδέα των Atenistas, που βρήκε σύμφωνη τη διοίκηση της ΕΛΣ σε αυτόν τον χώρο, καθώς θέλουμε να δώσουμε χρώμα, ήχο κι ομορφιά. Θέλουμε να ομορφύνουμε την Αθήνα» τόνισε.

Σε ερώτηση για το αν στόχος της δράσης είναι να δώσει ζωή στις άβατες περιοχές της πόλης, καθώς η εκδήλωση πραγματοποιείται σε ένα δύσκολο σημείο της Αθήνας και μάλιστα Κυριακή βράδυ, που τα μαγαζιά είναι κλειστά, η κ. Αγγελοπουλου απάντησε: 

«Στόχος είναι κυρίως, να κάνουμε τους κατοίκους της Αθήνας να νιώσουν ασφαλείς. Και το κάνουμε ακριβώς Κυριακή βράδυ που γνωρίζουμε ποιος είναι ο πληθυσμός εκεί. Απευθυνόμαστε και σε αυτόν τον πληθυσμό και στους Αθηναίους. Απευθυνόμαστε σε όλους».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.