.Η Αμερική οχυρώνεται για τον τυφώνα "Σάντι"


Όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην πόλη της Νέας Υόρκης - μετρό, λεωφορεία, τρένα, σταμάτησαν τη λειτουργία τους από χθες το βράδυ, καθώς η αμερικανική μεγαλούπολη αναμένει την «άφιξη» του τυφώνα "Σάντι".
Οι αρχές της Νέας Υόρκης διέταξαν την αναστολή της κυκλοφορίας των μέσων μαζικής μεταφοράς, λόγω των πλημμύρων και των ζημιών που πιθανώς θα προκληθούν από το πέρασμα του τυφώνα, 
που αναμένεται να πλήξει τις επόμενες ώρες τη βορειοανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η αναστολή της λειτουργίας των μέσων θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα ή και την Τρίτη.

Επίσης, το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης θα παραμείνει κλειστό σήμερα πιθανόν και αύριο.

Η British Airways ακύρωσε όλες τις πτήσεις της προς τη Νέα Υόρκη χθες και θα αναστείλει τις περισσότερες προς την ανατολική ακτή των ΗΠΑ και σήμερα λόγω του τυφώνα.

Τα πρώτα αποτελέσματα του "Σάντι" έγιναν αισθητά χθες Κυριακή κατά μήκος της ανατολικής ακτής, καθώς ακυρώθηκαν χιλιάδες πτήσεις και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, αναγκάστηκαν να εκκενώσουν ορισμένες παράκτιες περιοχές.
Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κάλεσε τους συμπατριώτες του, να «πάρουν στα σοβαρά» τον κίνδυνο.

Ο κατηγορίας 1 τυφώνας ενισχύεται και το κέντρο της καταιγίδας αναμένεται να φθάσει στις ακτές των κεντρικών πολιτειών του Ατλαντικού τη νύχτα, ανακοίνωσε το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων των ΗΠΑ.
Οι άνεμοι της καταιγίδας κινούνται με μέγιστη ταχύτητα 140 χιλιομέτρων την ώρα και βρίσκονται σε απόσταση 615 χιλιομέτρων νοτιο-ανατολικά της Νέας Υόρκης

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.