.Το ΠΑΣΟΚ δεν εξαρτά τη στάση του από τη ΔΗΜΑΡ


Αυξημένο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αυριανή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, καθώςαναμένεται να διατυπωθεί επισήμως, δια στόματος του προέδρου του Ευάγγελου Βενιζέλου, η θέση του για την «οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση, με ασφάλεια και προοπτική».
   
Στη συνεδρίαση πολλοί βουλευτές φέρονται έτοιμοι να μιλήσουν ανοιχτά για όλους και για όλα, καθώς πυκνώνουν οι προσωπικές τοποθετήσεις γνωστών στελεχών του ΠΑΣΟΚ , εν πολλοίς αποκλίνουσες από την επίσημη κομματική γραμμή.
   
 Για όλα τα θέματα που θα συζητηθούν αύριο στην ΚΟ και αφορούν την έξοδο της χώρας από την κρίση, ο πρόεδρος του Κινήματος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον πρωθυπουργό, αλλά και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ. 

Με στόχο, όπως αναφέρουν κύκλοι του ΠΑΣΟΚ, «να οριστικοποιηθούν τα μέτρα και να επέλθουν οι μέγιστες δυνατές βελτιώσεις». Η προσπάθεια αυτή, της βελτίωσης θα συνεχιστεί, σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, μέχρι την τελευταία στιγμή, η οποία είναι το τέλος της συνεδρίασης του Eurogroup στις 12 Νοεμβρίου. 

Οι βελτιώσεις, όπως αναφέρουν, επίσης, δεν αφορούν μόνο στα εργασιακά, αλλά και σε «πολλά άλλα κρίσιμα και ευαίσθητα σημεία».
   Οι ίδιοι κύκλοι διευκρινίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν εξαρτά τη στάση του από εκείνη της ΔΗΜΑΡ και προσθέτουν ότι το κόμμα αυτό «βρίσκεται για πρώτη φορά αντιμέτωπο με τις ευθύνες δύσκολων εθνικών αποφάσεων».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.