.Ευρωπαϊκά αδιόρθωτος ο Ολυμπιακός


Στο παρκέ του ΣΕΦ το βράδυ της Πέμπτης δεν εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός που νίκησε στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό αλλά εκείνος που διασύρθηκε από την Εφές στην Τουρκία. 

Έτσι η Ζαλγκίρις κατάφερε να τον ρίξει με άνεση στο καναβάτσο, να τον συντρίψει με σκορ 79-61 για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και να του βγάλει στην επιφάνεια τρομερά προβλήματα σε άμυνα και επίθεση που δεν διόρθωσε μετά την βαριά ήττα στην Πόλη. 

Μία μόλις νίκη στα τρία πρώτα ματς της διοργάνωσης για τους «ερυθρόλευκους» που την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται την Τσεντεβίτα και πλέον είναι υποχρεωμένοι (σ.σ με το διπλό της Κάχα στην Αρμάνι) να πάρουν εκτός έδρας νίκη είτε με τους Ιταλούς είτε στην Βιτόρια. 

Η ομάδα του Μπαρτζώκα εμφανίστηκε αγνώριστη στο Φάληρο σε σχέση με το ματς κόντρα στους «πράσινους» για το πρωτάθλημα. 

Με τραγική άμυνα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και επίθεση που βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα, είδε την Ζαλγκίρις να προσπερνά παίζοντας εξαιρετικά στο τρίτο δεκάλεπτο και μάλιστα σε πολύ μικρό διάστημα έχασε και την επαφή με το σκορ με αποτέλεσμα να φτάσει σε αυτήν τη συντριβή από τους Λιθουανούς οι οποίοι έκαναν το τρία στα τρία. 

Ο Χάινς πέτυχε 15 πόντους αλλά έκανε πολλά λάθη που κόστισαν ενώ ο Σπανούλης βγήκε εκτός παιχνιδιού από την πολύ καλά προσαρμοσμένη πάνω του άμυνα. «Αγιάτρευτη» πληγή για τους Πειραιώτες οι 16 πόντοι του Πόποβιτς, οι περισσότεροι από τους οποίος σε πολύ κρίσιμα σημεία. 

Δεν... κατέβηκε καν στο γήπεδο ο Ντόρσεϊ, που για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν απογοητευτικός και εκτός κλίματος αν και σήμερα δεν ήταν ο μοναδικός...

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.