.Αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ για τις αποκρατικοποιήσεις


Ενδοκομματικές αντιδράσεις προκαλεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ το θέμα των αποκρατικοποιήσεων, κάτι που οδήγησε σε σύγκληση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Οικονομικών του Κινήματος.
   Σύμφωνα με πληροφορίες, η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ που επρόκειτο να συναντηθεί το απόγευμα με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, θα μετέφερε το αίτημα για κατάθεση τροπολογίας στο εν λόγω νομοσχέδιο, 
σύμφωνα με την οποία θα προβλέπεται ότι στο τέλος της διαδικασίας η σύμβαση αποκρατικοποίησης θα εγκρίνεται από τη Βουλή.
   
Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος όρος περιλαμβάνεται και στην πρόταση τροπολογίας που στη  συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ στις 16 Οκτωβρίου είχε εγκριθεί ομόφωνα.
   
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα υπάρξει νέα συνεδρίαση του ΚΤΕ την ερχόμενη Τρίτη, οπότε και έχει προγραμματιστεί η ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις, ώστε με βάση την απάντηση του κ. Στουρνάρα προς την αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, οι βουλευτές να αποφασίσουν τι στάση θα κρατήσουν.

 Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ενστάσεις που διατυπώθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση των βουλευτών αφορούσαν στα ερωτήματα αφενός γιατί δεν ενημερώθηκε το ΠΑΣΟΚ για την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που προωθεί η κυβέρνηση στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων και, αφετέρου, γιατί δεν ελήφθη υπόψη από την ηγεσία του κόμματος η απόφαση για την τροπολογία που εγκρίθηκε ομόφωνα στον ΚΤΕ της 16ης Οκτωβρίου.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.