.Αρνητική η ΔΗΜΑΡ για τα εργασιακά


Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, με σκοπό τη συζήτηση για τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα και τη θέση του κόμματος μπροστά στησημερινή πραγματικότητα. Η Δημοκρατική Αριστερά επιμένει ομόφωνα και σταθερά στην άρνηση της να αποδεχθεί τις προτάσεις της τρόικας για τις εργασιακές σχέσεις. 
Απευθυνόμενη στους Ευρωπαίους εταίρους, ζητά την απόσυρση των αξιώσεων της τρόικας που ανατρέπουν δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων.
«Αν τα μέτρα έρθουν σε ένα άρθρο δεν θα τα ψηφίσουμε», είχε τονίσει νωρίτερα σε άτυπη ενημέρωση, αφήνοντας δια αυτού του τρόπου ανοιχτό το ενδεχόμενο το κόμμα του Φώτη Κουβέλη να ψηφίσει «παρών» στην κρίσιμη ψηφοφορία για το πακέτο, με σκοπό να αποφευχθούν κλυδωνισμοί στο κυβερνητικό σχήμα.
Κατά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος, τονίστηκε ότι το νομοσχέδιο που αφορά τα εργασιακά η θα πρέπει να αποσυρθεί, ή να έρθει προς ψήφιση σε δεύτερο χρόνο, η σε ξεχωριστό άρθρο. 
Στο επίκεντρο της συνεδρίασης αποτέλεσε η συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα για τα εργασιακά και η θέση του κόμματος για το θέμα της ψήφισης των αλλαγών στα εργασιακά.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.