.Έσωσε τον ΠΑΟ ο Τοτσέ


Ο Παναθηναϊκός παρά τα αγωνιστικά του προβλήματα κατάφερε και πήρεισοπαλία με σκορ 1-1 από τη Λάτσιο στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ. 

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν να χάνουν με 0-1 από το απίστευτο αυτογκόλ του Γιούρκα Σεϊταρίδη στο 25’, δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τους αντιπάλους τους, που ήταν σαφώς καλύτεροι, αλλά στο τέλος κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία. 

Μάλιστα το κατόρθωσαν με έναν παίκτη που έχει δεχθεί πολλή κριτική για την δυστοκία του. Τον Τοτσέ, ο οποίος στο 90’ έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 1-1. 

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και της Λάτσιο με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων και τον αγώνα να διακόπτεται για περίπου δέκαλεπτά. 

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Μάριμπορ- Τότεναμ 1-1.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Πίντο, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Φουρλάνος(68’ Κουίνσι), Ζέκα, Φορναρόλι, Σισοκό(79’ Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Φορναρόλι(75’ Τοτσέ) 

ΛΑΤΣΙΟ: Μπιζάρι, Σιανί, Κονκό, Ντίας, Καβαντά, Λεντέσμα, Γκονζάλες, Ερνάνες(78’ Ονάτσι), Καντρέβα, Μάουρι(46’ Ζάρατε), Φλόκαρι.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.