.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ


Ο υπουργός Οικονομικών διέψευσε την πληροφορία ότι εξετάζεται μετάθεση των αποφάσεων για τα εργασιακά για τον ερχόμενο Μάρτιο. Ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 13.00 η συνάντηση που είχε ο Γιάννης Στουρνάρας...

με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς συνεχίζονται οι πυρετώδεις διεργασίες για την οριστικοποίηση των μέτρων που πρέπει να πάρει η Ελλάδα ώστε να εξασφαλίσει την επόμενη δόση από την τρόικα.

Σε δηλώσεις του κατά την έξοδό του ο υπουργός Οικονομικών σημείωσε ότι «μιλήσαμε για τον προϋπολογισμό, βάλαμε τις τελευταίες πινελιές για τα προαπαιτούμενα.

Οπως εκτίμησε, το κλίμα στις επαφές είναι καλό, αλλά αυτό είναι κάτι που θα φανεί, ενώ διέψευσε ότι μπορεί να μετατεθούν για το Μάρτιο τα «καυτά» θέματα των μεταρρυθμίσεων στα εργασιακά. 

«Δεν έχω τέτοια εικόνα», είπε ο υπουργός Οικονομικών και εκτίμησε ότι όλα τα μέτρα θα τεθούν προς έγκριση μαζί την επόμενη εβδομάδα, καθώς «δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν υποχώρησε η τρόικα σε κάποια από τις απαιτήσεις της, ο κ.Στουρνάρας εμφανίστηκε αρνητικός, λέγοντας: «δεν νομίζω».
 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.