.Με τον Χάνες Σβόμποντα συναντήθηκε, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ο Ευ. Βενιζέλος


«Το ΠΑΣΟΚ λειτουργεί ως εγγυητής της σταθερότητας, της εθνικής στρατηγικής για έξοδο από την κρίση, με ασφάλεια και προοπτική, για την Ελλάδα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Χάνες Σβόμποντα, στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος.

Ο κ. Βενιζέλος υποδέχτηκε τον «φίλο της Ελλάδας», Χάνες Σβόμποντα, ζητώντας του να μεταφέρει στο Ευρωκοινοβούλιο την πραγματική, όπως είπε, κατάσταση της χώρας και να τους πείσει ότι έχουμε φτάσει στα όριά μας, ότι πρέπει να γίνουν σεβαστές οι θυσίες του ελληνικού λαού και ότι χρειαζόμαστε πραγματική στήριξη, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις.

Από την πλευρά του, ο κ. Σβόμποντα ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι είναι σημαντικό η τρόικα να δείχνει «ευελιξία» για κάποια ζητήματα και πως το «αποτέλεσμα» πρέπει να προέλθει από τις συζητήσεις μεταξύ των κομμάτων και της τρόικας και όχι να επιβάλλεται «απ' έξω».

Επιπλέον, εξέφρασε πλήρη στήριξη στο ΠΑΣΟΚ για τη διαμόρφωση ενός «λογικού» πακέτου και εξήρε τη στάση του κ. Βενιζέλου λέγοντας ότι κοιτάζει το όφελος της χώρας.
Ο κ. Σβόμποντα έστειλε «καθαρό μήνυμα» ότι η Ευρώπη χρειάζεται την Ελλάδα και αντίστροφα.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.