.Έξι Παλαιστίνιοι νεκροί από νέες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα

Έξι Παλαιστίνιοι, ανάμεσά τους μια γυναίκα, σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί σε δύο διαδοχικές ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές σε σπίτια της Λωρίδας της Γάζας, έγινε γνωστό από ιατρική πηγή. Από την έναρξη της ισραηλινής επιχείρησης την Τρίτη, τουλάχιστον 95 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη Λωρίδα της Γάζας, 
χωρίς να έχουν σταματήσει οι ρίψεις ρουκετών από τον παλαιστινιακό θύλακα, σύμφωνα με τις παλαιστινιακές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών. Σύμφωνα με τον στρατό, 184 ρουκέτες ερρίφθησαν από τη Γάζα χθες, εκ των οποίων 44 αναχαιτίστηκαν από το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας Σιδηρούς Θόλος.

Σε τηλεφωνική συνομιλία με τον Iσραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο Aμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα «εξέφρασε τον φόβο του για μια κλιμάκωση της έντασης και τόνισε την ανάγκη όλες οι πλευρές να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των αμάχων και την αποκατάσταση της ηρεμίας. 

Οι ΗΠΑ παραμένουν έτοιμες για να διευκολύνουν την παύση των εχθροπραξιών, συμπεριλαμβανομένης της επανόδου στη συμφωνία εκεχειρίας του Νοεμβρίου του 2012» ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.