.«Όχι» στο δημοψήφισμα

Σε λιγότερο από μιάμιση ώρα το Α' Θερινό τμήμα της Βουλής αποφάσισε με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να κρίνει μη παραδεκτή την πρόταση των κομμάτων της αντιπολίτευσης να συζητηθεί στην ολομέλεια συζήτηση επί των αιτημάτων για διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Στην ψηφοφορία δεν παρέστησαν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι αποχώρησαν, ενώ από την αρχή της συνεδρίασης απουσίαζαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και των ΑΝ.ΕΛ..
Εκ μέρους της κυβέρνσης, ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης, είπε ότι απέτυχε η δημιουργία κλίματος πολιτικής ανωμαλίας εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας, υποστήριξε ότι δεν μπορεί το κοινοβούλιο ανά πάσα στιγμή να σέρνεται πίσω από τα καπρίτσια μιας αντιπολίτευσης που λειτουργεί τυχοδιωκτικά. 
Νωρίτερα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που μετέχουν στο Α' θερινό τμήμα της Βουλής έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την κεντρική είσοδο της Βουλής προς την πλευρά του Εθνικού Κήπου, με τον κοινοβουλευτικό τους εκπρόσωπο, Παναγιώτη Λαφαζάνη, να χαρακτηρίζει παρασυναγωγή τη σημερινή συενδρίαση του κοινοβουλίου και να κατηγορεί την κυβέρνηση για βαθιά αντιδημοκρατική εκτροπή.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.