.Ενημέρωση Σαμαρά για τις επαφές με τρόικα

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά - Βορίδη στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τη συνάντηση με τους εκπροσώπους των δανειστών από τον υπουργό Υγείας. Το ζήτημα της παρακολούθησης των δαπανών στον χώρο της υγείας, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης με τους επικεφαλής της τρόικας. 
Το θέμα της διάθεσης των Μη Συταγογραφούμενων Φαρμάκων μετατέθηκε για τις διαπραγματεύσεις του φθινοπώρου, αφού πρώτα ολοκληρωθεί η μελέτη από διεθνές ινστιτούτο για την καταγραφή των τιμών και την ενίσχυση του ανταγωνισμού στη συγκεκριμένη αγορά.
H αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού και η αντιμετώπιση της ανεργίας μονοπώλησαν τη συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας με τους εκπροσώπους των δανειστών. 
Σύμφωνα με υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου, εξετάστηκε η οικονομική κατάσταση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, ενώ το ζήτημα της καθιέρωσης ευέλικτων όρων για την ρύθμιση χρεών προς τα ταμεία, παραπέμφθηκε για συνολική αντιμετώπιση στο πλαίσιο των οφειλών προς το Δημόσιο, γενικότερα. 
Για το Σεπτέμβριο, παραπέμπονται οι αποφάσεις για ακανθώδη ζητηματα, όπως: Το όριο των ομαδικών απολύσεων και η αλλαγή του λεγόμενου "συνδικαλιστικού νόμου".Συνάντηση των επικεφαλής της τρόικας και με τον υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Δένδια.Στο επίκεντρο -σύμφωνα με πληροφορίες- τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.