.Ευ. Βενιζέλος: Όλα είναι υπό έλεγχο

Την αισιοδοξία του για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης, στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό και τη σύσκεψη που ακολούθησε παρουσία των υπουργών Ανάπτυξης και Υγείας. 

Συνομιλώντας με δημοσιογράφους ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Ο υπουργός ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης απαντώντας σε ερώτηση για τις αντιδράσεις βουλευτών σχετικά με τη ρύθμιση για το γάλα, ανέφερε χαρακτηριστικά θέλω να πιστεύω πως όταν τη διαβάσουν θα καταλάβουν ότι είναι μια ισορροπημένη ρύθμιση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Χατζηδάκης θα ενημερώσει το απόγευμα την ΚΟ της ΝΔ και αύριο την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. 

Κατά τη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης εγκρίθηκαν επίσης και οι μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες και δράσεις του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης. 
Μεταξύ των δράσεων περιλαμβάνεται και ο μόνιμος μηχανισμός κινητικότητας στο δημόσιο, αποσυνδεδεμένος από τις απολύσεις. 
Επίσης, στη διάρκεια της συνεδρίασης αποφασίστηκε η συνέχιση και ολοκλήρωση του υφιστάμενου προγράμματος κινητικότητας, καθώς απομένουν ακόμη 4.000 διαθεσιμότητες για να υλοποιηθεί η συμφωνία με την τρόικα για 25.000 διαθεσιμότητες.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.