.Τί προβλέπει το πολυνομοσχέδιο

Άρση των περιορισμών στις άδειες για τα φαρμακεία και συστέγασης τους με άλλα καταστήματα, πιλοτική λειτουργία καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου σε τρεις τουριστικές περιοχές, ψωμί με το ζύγι, προβλέπει το πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί την Παρασκευή στη Βουλή και θα ψηφιστεί την Κυριακή. 
Σε ότι αφορά το γάλα μετά τις έντονες αντιδράσεις βουλευτών της συγκυβέρνησης οι γαλακτοβιομηχανίες αναλαμβάνουν την ευθύνη για το πως θα ορίζεται η διάρκεια του γάλακτος, μετά την έγκριση αρμοδίων ελεγκτικών φορέων και με βάσει την κοινοτική οδηγία.
Επίσης στο πολυνομοσχέδιο προβλέπεται μεταξύ άλλων αύξηση  στα 1.500 ευρώ από 1.000 ευρώ σήμερα το ακατάσχετο όριο για μισθούς και συντάξεις, ενώ ορίζεται στα 500 ευρώ το όριο του χρέους κάτω από το οποίο δεν θα επιτρέπεται η κατάσχεση ακινήτων και κινητών περιουσιακών στοιχείων του οφειλέτη.
Το μεσημέρι ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα προς τους βουλευτές ότι έχουν αποδείξει την υπευθυνότητα τους και πως με τη συμφωνία αυτή η χώρα βγαίνει από την κρίση.
Την αντίθεση τους πάντως με τη διαδικασία του κατεπείγοντος εξέφρασαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ και το ΚΚΕ. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.