.«Έχουμε διανύσει το 80% της απόστασης»

Στην εκτίμηση ότι η Ελλάδα έχει ήδη διανύσει το 80% για να αποκτήσει ένα βιώσιμο χρέος προέβη ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας στη Βουλή επί της ψήφισης του προϋπολογισμού του 2014.

Όσον αφορά στο σχέδιο που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ, το χαρακτήρισε εφιαλτικό, λέγοντας ότι πρόκειται για σχέδιο απόλυτης χρεοκοπίας και εθελουσίας εξόδου από Ευρωζώνη και Ε.Ε.. Μάλιστα δήλωσε ότι κανείς δεν έχει «μαγικό ραβδί για να σβήσει το χρέος».

Όπως είπε πρέπει «να θέσουμε τις βάσεις ενός νέου αναπτυξιακού προτύπου στην υπηρεσία του πολίτη και της υγιούς επιχειρηματικότητας».

Ενώ αναφορικά με τον προϋπολογισμό και τις αμφισβητήσεις που δέχεται είπε ότι έχουν προβλεφθεί «περιθώρια ασφαλείας» για την επιτυχή εκτέλεση του.

Ενώ, απαντώντας σε σχετική επισήμανση του κ. Κουβέλη είπε ότι το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων όχι μόνον δεν θα μειωθεί αλλά θα αυξηθεί κατά 200 εκατ. ευρώ, από τα «6,6 δισ. ευρώ σε 6,8 δισ. ευρώ».

Αναφορικά με το φορολογικό νομοσχέδιο είπε ότι κατανέμει πιο δίκαια τα βάρη σε όλα τα στρώματα και όχι μόνον στους μισθωτούς και του συνταξιούχων.

Σχετικά με την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής είπε ότι «το ΣΔΟΕ βγάζει λαβράκια τελευταία».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.