.Η ΑΕΚ έπαιξε με τη φωτιά... και κάηκε

Ανήμπορη να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων που έχουν απ’ αυτή οι φίλοι της παρουσιάστηκε η ΑΕΚ.

Θεωρώντας ότι είναι αρκετό να κάνουν… επαγγελματικές νίκες στη Γ’ Εθνική, οι «κιτρινόμαυροι» έπαιξαν με τη φωτιά απέναντι στον Αστέρα Βάρης.

Κι αφού «κάηκαν» τελικά, με τους φιλότιμους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε 1-1, υπέπεσαν στη δεύτερη «γκέλα» τους φέτος σε τρεις εξόδους απ’ το ΟΑΚΑ!

Η εντύπωση πως θ' αρκούσε το γκολ του Ντακόλ (στο 55’ με πέναλτι) τιμωρήθηκε στο 85’ απ’ το Ζώνα. Επέτρεψε, έτσι, στον Ηρόδοτο να προσπεράσει την «Ένωση» στην κορυφή.

Πώς έπαιξε

Σχεδόν ίδια ενδεκάδα μ’ αυτή που έκανε την καλύτερη εμφάνιση της ΑΕΚ φέτος (στο ματς με τον ΠΑΟ Κρουσώνα) επέλεξε ο Τραϊανός Δέλλας. Ο «Κολοσσός» άλλαξε μονάχα τερματοφύλακα -βάζοντας τον Καραγκιολίδη αντί του Βούρα- και διατήρησε βασικό τον Ανάκογλου. Έτσι, το 4-2-3-1 διαμορφώθηκε ως εξής:

Κάτω απ’ τα δοκάρια ο Καραγκιολίδης και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Πεταυράκης, Τσιρίλο, Σταθάκης και Γεωργέας. Στα χαφ ξεκίνησαν οι Ρόβας-Ανάκογλου, στην τριάδα μπροστά τους οι Γροντής (αριστερά), Ντακόλ (επιτελικός), Πλατέλλας (δεξιά) και προωθημένος ήταν ο Μπρέσεβιτς

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.