.Αποθεωτική υποδοχή των πρωταθλητών Ευρώπης


Με καθυστέρηση αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης.

Λίγο μετά τις 19:00 διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες του Ολυμπιακού πάτησαν επί ελληνικού εδάφους, αφού νωρίτερα είχαν αρχίσει τα προεόρτια μέσα στο αεροπλάνο.

Λίγο πριν τις 20:00 το πούλμαν άρχισε να κινείται και δόθηκε το έναυσμα της πομπής που θα ακολουθούσε τους πρωταθλητές -όπως και πέρυσι- από την Αττική Οδό στον Κηφισό, με τελικό προορισμό την «ερυθρόλευκη» έδρα, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Με κοινή συνισταμένη των πρωταθλητών το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και οδηγεί στις επιτυχίες και κοινό παρονομαστή ότι η ομάδα είναι μία γροθιά, η πτήση του Ολυμπιακού προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου τους περίμεναν περίπου 2.000 «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι που είχαν ζεστάνει την ατμόσφαιρα.

Μετά από περίπου μία ώρα (21:15) το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο ΣΕΦ, με τους φιλάθλους που αψήφησαν τη βροχή και βρέθηκαν στο αεροδρόμιο να ενώνονται με αυτούς που περίμεναν στην έδρα των πρωταθλητών Ευρώπης και να δημιουργούν μία θερμή υποδοχή. 

Τύμπανα, συνθήματα και χειροκροτήματα δημιούργησαν «σεισμό» στο ΣΕΦ, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να βγαίνουν στην οροφή του πούλμαν.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.