.Ικανοποιημένος από την πορεία της οικονομίας ο πρωθυπουργός


Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την πορεία της ελληνικής οικονομίας εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μιλώντας στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ εμφανίστηκε βέβαιος πως στο Eurogroup θα ανακοινωθεί η εκταμίευση και της δόσης του Ιουνίου, ενώ η τρόικα θα έρθει στη χώρα μας για την επόμενη αξιολόγηση τον Οκτώβριο. 

Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, το κλίμα πλέον για την Ελλάδα είναι ιδιαίτερα θετικό και η αξιολόγηση της τρόικας πολύ καλή με αποτέλεσμα να λάβουμε και τη δόση του Ιουνίου, ενώ οι εκπρόσωποι των δανειστών μας θα επανέλθουν το φθινόπωρο.

«Έχουμε ήδη κάνει εδώ και μήνες πολλά και τώρα ξετυλίγεται κομμάτι- κομμάτι» είπε ο κ. Σαμαράς, επισημαίνοντας πάντως πως ο κίνδυνος δεν έχει ακόμα περάσει καθώς παραμένει η ύφεση και τα υψηλά ποσοστά ανεργίας. 

«Δεν έχουμε ακόμα ξεπεράσει τον κίνδυνο, δεν έχουμε ξεπεράσει την ύφεση και την ανεργία. Η εικόνα της χώρας έχει αλλάξει, η ψυχολογία έχει αλλάξει, μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές αποδίδουν, ο  έλεγχος πάνω στα δημοσιονομικά μας έχει αποκατασταθεί» ανέφερε και τόνισε πως ήδη η χώρα πιάνει τους στόχους της και μάλιστα τα πράγματα πηγαίνουν ακόμα καλύτερα.

Για τον κ. Σαμαρά η έγνοιά του είναι να συνεχιστεί η πορεία αυτή με τον ίδιο ρυθμό και να μην υπάρξει καμία χαλάρωση.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.