.Η ΓΣΕΕ καταδικάζει την απαγόρευση συγκεντρώσεων


"Πρωτοφανή" και "αντιδημοκρατική" χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή της η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ), την απόφαση για απαγόρευση αύριο, συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων σε μεγάλο μέρος του κέντρου των Αθηνών. 

Στην ίδια ανακοίνωση, η Συνομοσπονδία υποστηρίζει ότι, "τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται με απαγορεύσεις, αστυνομικά μέτρα και απειλές ποινικών κυρώσεων, 
αλλά με την αλλαγή των αδιέξοδων πολιτικών, που το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να οδηγούν την κοινωνία στη φτώχεια και την οικονομία σε όλο και μεγαλύτερη ύφεση".

Τόσο η ΓΣΕΕ όσο και η ΑΔΕΔΥ επιμένουν, ότι το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα θα πραγματοποιηθεί κανονικά αύριο στη 1.00 μετά το μεσημέρι, ενώ έχει αποφασιστεί παναττική στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 3 μετά το μεσημέρι σε όλες οι δημόσιες υπηρεσίες. Την ίδια ώρα έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στην Ομόνοια και το ΠΑΜΕ. 

Οι κινητοποιήσεις στο Σύνταγμα ξεκινούν από απόψε, στις 6 το απόγευμα, οπότε και αναμένεται να ξεκινήσει το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ μπροστά από την είσοδο του υπουργείου Οικονομικών. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.