.Στον εισαγγελέα οι 18 συλληφθέντες για την κατάληψη της ΓΕΝΟΠ


Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα οι 18 συλληφθέντες για την κατάληψη του κτηρίου Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος. Η κινητοποίηση διαλύθηκε μετά από επέμβαση των ΜΑΤ αργά το βράδυ της Κυριακής. 

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης. 

Σε μία άλλη εξέλιξη, στο συμβολικό χτίσιμο της εξωτερικής εισόδου του Δρομοκαΐτειου προχώρησαν το πρωί εργαζόμενοι του νοσοκομείου, διαμαρτυρόμενοι για την υποβάθμιση και την υποχρηματοδότηση, όπως υποστηρίζουν, του ιδρύματος.

Μικρή ένταση επικράτησε, λίγο νωρίτερα, στην είσοδο του νοσοκομείου, μετά την επέμβαση της αστυνομίας που προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές εργαζομένων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Χαϊδαρίου.

Να σημειωθεί πως  με αφορμή το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ το απόγευμα, στο Σύνταγμα, κλειστοί θα παραμείνουν από τις 3 μετά το μεσημέρι, οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα και τον Ευαγγελισμό. 

Τέλος, οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις ΙΚΑ - ΕΛΤΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΥ- ΟΣΕ - ΟΑΕΕ - ΟΤΑ - ΝΑΤ - ΤΑΕ, με αφορμή την συνεδρίαση του Γιουρογκρούπ, διοργάνωσαν συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά και πορεία προς τα γραφεία της ΕΕ. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.