.Γιορτή για τους ηλικιωμένους πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Τερζάκη, που διοργάνωσε ο Δήμος Ζωγράφου


Μια όμορφη γιορτή για τους ηλικιωμένους πραγματοποιήθηκε χθες (1-10-13) στην Πλατεία Τερζάκη, που διοργάνωσε ο Δήμος Ζωγράφου και τα ΚΑΠΗ του Δήμου, με αφορμή τον εορτασμό της «Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων», προσφορά για τα άτομα της τρίτης ηλικίας.
Δεν είναι αρκετό όμως να θυμόμαστε και να τιμάμε την Τρίτη Ηλικία μόνον «την ημέρα γιορτής τους» όπως καθιερώθηκε,  γιατί οι ηλικιωμένοι καθημερινά  έχουν κάποιο ρόλο στην κοινωνία, με τις εμπειρίες τους, τις γνώσεις τους, με την εθελοντική προσφορά τους στην προστασία και φροντίδα των εγγονών τους, και γιατί όχι εξ αιτίας της  δύσκολης σημερινής εποχής που βιώνουν και στην προσφορά κάποιας εργασίας τους, αφού η σύνταξή τους δεν είναι πλέον αρκετή για να ζήσουν μια καλή ποιότητα ζωής, και ένα ικανοποιητικό επίπεδο υγείας.

Μια υποχρέωση που πρέπει να είχε αναλάβει η Πολιτεία μια που θέλει να λέγεται ότι πρώτο μέλημα της είναι η προστασία των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας.....
Η βραδιά περιελάμβανε ένα γιορταστικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από τις ομάδες χορού και χορωδίας των ΚΑΠΗ και έκλεισε μ’ ένα μουσικό ταξίδι σε τραγούδια μιας άλλης εποχής.

Όλα αυτά δημιούργησαν μια νότα ξενοιασιάς, χαράς, γέλιου  σε όλους τους συνδημότες μας που γέμισαν τηνΠλατεία Τερζάκη. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.