.Φρούριο η Αθήνα για την καγκελάριο Μέρκελ


Σε αναβρασμό βρίσκεται η κυβέρνηση ενόψει της αυριανής επίσκεψης της Άγγελα Μέρκελ. Η κα. Μέρκελ αναμένεται στην Αθήνα, γύρω στις 12:00 το μεσημέρι και μετά την άφιξη της θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Στις 14:00 θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις προς τα ΜΜΕ. 

Στο μεταξύ, δρακόντεια μέτρα έχει προγραμματίσει η Ελληνική Αστυνομία για την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελάριου. 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, περίπου 7.000 αστυνομικοί θα μετατρέψουν σε φρούριο την πρωτεύουσα, ενώ όλη η αστυνομική δύναμη της Αττικής θα είναι σε επιφυλακή. 
Ιδιαίτερα μέτρα έχουν προγραμματιστεί για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Αύριο, με αφορμή και την επίσκεψη στην Αθήνα, της Γερμανίδας καγκελαρίου, οι τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, έχουν εξαγγείλει παναττική 3ωρη στάση εργασίας, από τις 12:00 έως τις 15:00 και συλλαλητήριο στη μία  το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος.

Επίσης, συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά «των νέων βάρβαρων μέτρων και των εκβιασμών ΕΕ, κυβέρνησης και κεφαλαίου» θα πραγματοποιήσει και το ΠΑΜΕ, την ίδια ώρα, στην Ομόνοια.

Σημειώνεται πως τελικά την Τετάρτη, στις 11 π.μ. και όχι αύριο θα γίνει ο αποκλεισμός του υπουργείου Οικονομικών από τους βενζινοπώλες και τους λοιπούς φορείς της αγοράς καυσίμων. 

Η αναβολή της κινητοποίησης αποφασίστηκε λόγω των δυσκολιών πρόσβασης που θα υπάρχουν στο κέντρο της Αθήνας με την έκτακτη άφιξη της καγκελαρίου Μέρκελ. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.