.Στην αντεπίθεση ο Βενιζέλος


Επικριτικός απέναντι στους εσωκομματικούς του αμφισβητίες εμφανίστηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ Ευ. Βενιζέλος. Κύκλοι της Ιπποκράτους αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι η χθεσινή επιστολή-απάντηση του Γ. Μανιάτη στις αιτιάσεις Λοβέρδου για σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, απηχεί τα αισθήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, 

ενώ αναφορικά με τον Κ. Σκανδαλίδη υπενθυμίζει ότι η κατά πλειοψηφία απόφαση της ΚΟ αλλά και η διαμόρφωση του ν/σ με τα μέτρα σε ένα άρθρο ήταν έμπνευση του πρώην γραμματέα του κινήματος και υιοθετήθηκε από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

«Ουδέν κακό αμιγές καλού. Αν γινόταν δεκτή η άποψη όσων ψήφισαν κατά και παρών ή απείχαν, σήμερα δεν θα υπήρχε Κυβέρνηση και η κατάσταση στην κοινωνία και την οικονομία θα ήταν ανεξέλεγκτη και εκρηκτική», αναφέρουν χαρακτηριστικά επιτελείς της Ιπποκράτους για τους διαφωνούντες. 

Στο ίδιο κείμενο, στηλιτεύεται η στάση της ΔΗΜΑΡ, η οποία κατά την Ιπποκράτους έθεσε σε κίνδυνο την υπόσταση της Κυβέρνησης και τη διεθνή αξιοπιστία της χώρας.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.