.Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του 6ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δήμου Ζωγράφου, στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Γουδή

Για 6η συνεχή χρονιά το Ν.Π. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου διοργάνωσε με επιτυχία το Διαδημοτικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή ομάδων του Δήμου Ζωγράφου αλλά και γειτονικών Δήμων.
Tο τουρνουά ξεκίνησε στις 20 Οκτωβρίου 2012 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013. Καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά 1.100 παιδιά πήραν μέρος και αγωνίστηκαν στις κατηγορίες Παίδων, Παμπαίδων, Ακαδημιών και Τζούνιορ.
Η τελετή λήξης του τουρνουά πραγματοποίηθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013, στις 19:00, στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Γουδή, παρουσία πλήθους κόσμου και των μικρών αθλητών φυσικά, που με τα χαρούμενα πρόσωπά τους μας γέμισαν αισιοδοξία και ελπίδα.
Ο Δήμαρχος Ζωγράφου κος Κων. Καλλίρης, αφού συνεχάρει τους αθλητές και τους προπονητές τους, τόνισε ότι: « Ο ερασιτεχνικός Αθλητισμός αποτελεί σχολείο διάπλασης χαρακτήρων,   εκπαιδεύει τους νέους μας στο να αγωνίζονται με υπομονή και επιμονή, να θέτουν στόχους και να προσπαθούν να τους εκπληρώσουν ». 
Ο Πρόεδρος του Ν.Π. κος Θ. Κόλλιας, από την πλευρά του, επισήμανε ότι: « Η πόλη μας έχει μια παράδοση, έχει μια ζωντανή αμφίδρομη σχέση με τον αθλητισμό, μια σχέση που από την πλευρά μας προσπαθούμε να ενισχύσουμε, με συνεχείς αναβαθμίσεις των αθλητικών μας εγκαταστάσεων και με την εισαγωγή νέων προγραμμάτων, όπως αυτό της δωρεάν υπαίθριας άθλησης, εδώ στο πάρκο Γουδή ».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ζωγράφου, κ. Κων. Καλλίρης, ο πρόεδρος του Δ.Σ., ο Πρόεδρος του Ν.Π. του Δήμου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, παράγοντες του αθλητισμού και πλήθος κόσμου.


www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.