.«Δεν υπάρχει περιθώριο υποχώρησης ή καθυστέρησης»


«Η παράταση της εκκρεμότητας είναι αργός θάνατος για την Ελλάδα. Κι αυτό είναι πρόβλημα πανευρωπαϊκό και θα πλήξει την Ευρωζώνη συνολικά», τόνισε σε δραματικούς τόνους o Ευάγγελος Βενιζέλος σε παρέμβασή του στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2013.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε ως «αμφίσημες» τις δηλώσεις του τύπου «Η Ελλάδα θα είναι στο ευρώ αν είναι συνεπής», υπογραμμίζοντας ότι δεν πρέπει να επαναλαμβάνονται.

Εξαπέλυσε, μάλιστα, σφοδρή επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη γερμανική Die Zeit, κάνοντας λόγο για μια αντεθνική πρόσκληση, μια προβοκάτσια εναντίον του τόπου, αναφέροντας ότι καλεί τους επενδυτές να προσέξουν γιατί αν επενδύσουν στην Ελλάδα οι συμφωνίες θα ακυρωθούν!

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται από μια μικροκομματική οπτική γωνία. Κορυφαίο παράδειγμα η συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα», επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Τα μέτρα αυτά πρέπει να είναι τα τελευταία και θα είναι τα τελευταία. Δεν υπάρχουν άλλα», διαβεβαίωσε ο κ. Βενιζέλος.

Και συμπλήρωσε: «Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί στη διαπραγμάτευση. Τώρα δεν υπάρχει περιθώριο υποχώρησης ή καθυστέρησης. Στην προχθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή η κυβερνητική πλειοψηφία έδειξε την αντοχή και την αποφασιστικότητά της».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.