.Ιατρικές επισκέψεις από την "τσέπη" των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ


Από σήμερα και οι συμβεβλημένοι γιατροί αναστέλλουν τη συνεργασία τους με τον ΕΟΠΠΥ, οπότε οι ασφαλισμένοι θα πληρώνουν από την τσέπη και τις ιατρικές επισκέψεις.

Οι περίπου 9 εκατ. ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ  βάζουν το χέρι στην τσέπη από το Σάββατο, καθώς οι φαρμακοποιοί ανέστειλαν  την πίστωση  στα φάρμακα.

Εν τω μεταξύ, άκαρπη ήταν η σημερινή συνάντηση των φαρμακοποιών με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Μ. Σαλμά. Οι φαρμακοποιοί θεωρούν ότι δεν έλαβαν δεσμεύσεις για το πότε θα πληρωθούν από τον ΕΟΠΥΥ, ενώ, 

όπως είπε στους δημοσιογράφους αμέσως μετά τη συνάντηση ο αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Κ. Θεοδοσιάδης, "δεν μας δόθηκαν συγκεκριμένες ημερομηνίες πληρωμής όσων μας οφείλονται για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο. Συνεχίζουμε δυναμικά τις κινητοποιήσεις μας".
   
Με την πρόταση αυτή να επικρατεί, αναμένεται να συνεδριάσουν αργά το απόγευμα και οι φαρμακοποιοί της Αττικής για να αποφασίσουν αν και έως πότε θα συνεχίσουν να μην δίνουν με πίστωση φάρμακα στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.