.Νέα αφετηρία η 38η επέτειος ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ο Γ. Παπανδρέου


«Η 38η επέτειος της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ δεν προσφέρεται για πανηγυρικούς εορτασμούς», αλλά «αντιθέτως, αποτελεί μια νέα αφετηρία που μπορεί να επαναβεβαιώσει την αφοσίωσή μας στις αρχές και τις αξίες της Δημοκρατικής Παράταξης, την προσήλωσή μας, την πίστη μας, στις δυνάμεις του ελληνισμού και τις δυνατότητες της χώρας», τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σε δήλωσή του για την επέτειο της ίδρυσης του Κινήματος, στο περιοδικό BHMAGAZINO.

Ο κ. Παπανδρέου αναφέρει ότι ο αγώνας που δίνει σήμερα το ΠΑΣΟΚ έχει κοινούς στόχους με αυτούς που οδήγησαν στην ίδρυσή του, το 1974.

Ο αγώνας για την ανεξαρτησία της χώρας, σημειώνει, τότε ήταν από γεωπολιτικές δυνάμεις που επέβαλαν διαχρονικά τη θέλησή τους για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα, 

ενώ «σήμερα, είναι αγώνας για την απεξάρτηση της χώρας από τις αδυναμίες και τις παθογένειες ενός άδικου πελατειακού συστήματος και από τις συντηρητικές αντιλήψεις, νοοτροπίες και συμπεριφορές, που εξέθρεψαν τον παρασιτισμό και οδήγησαν στη δημιουργία ελλειμμάτων και τη διόγκωση του χρέους».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.