.Ικανοποιημένος ο Σάντος μετά τη δεύτερη νίκη της εθνικής


Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του και ευχαριστημένος από τη δεύτερη κατά σειρά νίκη της εθνικής στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Φερνάντο Σάντος. «Ήταν μια νίκη πέρα για πέρα δίκαια, αφού κυριαρχήσαμε στον αγώνα και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα  γκολ. Μόνο αυτό μας έλειψε, ίσως, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα προσπαθούσε να πάρει βαθμούς με αντεπιθέσεις. 

Παίξαμε πολύ καλά», ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας και συνέχισε: «Αυτό που δεν είχαμε ήταν η είσοδος των πλάγιων μέσων στην περιοχή. Ακόμα και πριν το γκολ είχαμε ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ. Λίγο περισσότερο υπομονή να είχαμε θα έρχονταν ακόμα πιο εύκολα τα γκολ. Σε κάθε περίπτωση, όμως, είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος».

Για το ντέρμπι του 7ου ομίλου που ακολουθεί, εναντίον της Βοσνίας στις 12 Οκτωβρίου,  ο κ. Σάντος εκτιμά ότι «δεν είναι μόνο με τη Βοσνία, είναι η επόμενη δυάδα όπου θεωρητικά είναι οι βασικοί αντίπαλοί μας για την πρόκριση. Παιχνίδια που σίγουρα θα είναι δύσκολα, ωστόσο νομίζω ότι δεν θα κρίνουν αυτά την πρόκριση, καθώς είναι ένας πολύ ισορροπημένος όμιλος». 

Ερωτηθείς για την παρουσία του κόσμου, χαρακτήρισε «ευχάριστη έκπληξη» την προσέλευση του κοινού: «Πραγματικά ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη που βρέθηκε τόσος κόσμος στο γήπεδο και δεν σταμάτησαν λεπτό. Νιώθω την ανάγκη να τους ευχαριστήσω για την προσπάθεια που κάνουν σε δύσκολους καιρούς. 

Φαίνεται ότι και εμείς κάνουμε προσπάθεια και ανταποκρίνονται και οι ίδιοι με αυτό που βλέπουν. Ελπίζω και στους άλλους αγώνες να είναι εξίσου γεμάτο το γήπεδο κι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τους δώσουμε το καλύτερο, γιατί αυτός ο φίλαθλος κόσμος το αξίζει».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.