.Γ. Στουρνάρας: Υπήρξε πρόοδος


«Υπήρξε πρόοδος, ακόμη είναι νωρίς να πούμε κάτι», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, αμέσως μετά τη νέα τρίωρη συνάντηση με τους επικεφαλής της τρόικας, για να βρεθεί η «κοινή συνισταμένη» μεταξύ κυβέρνησης και εκπροσώπων των δανειστών για το πακέτο των μέτρων των 11,9 δισ. ευρώ.

    Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ματίας Μορς, ο οποίος χαρακτήρισε τη συνάντηση «εποικοδομητική» και είπε ότι «υπήρξε πρόοδος», ενώ ο Πολ Τόμσεν (ΔΝΤ) μίλησε για «καλή συνάντηση».

   Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, οι επικεφαλής της τρόικας εμφανίστηκαν σήμερα πιο διαλλακτικοί, και με διάθεση να ακούσουν και τις απόψεις της ελληνικής πλευράς.

     Σημειώνεται, επίσης, ότι στο Eurogroup της ερχόμενης Παρασκευής, στη Λευκωσία, το κύριο αντικείμενο θα είναι η δημοσιονομική κατάσταση στην Ισπανία, 
και δεν θα υπάρξει αναλυτική παρουσίαση των μέτρων από τον κ. Στουρνάρα. Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, η Ελλάδα θα αποτελέσει το κυρίως θέμα στο Eurogroup της 8ης Οκτωβρίου.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.