.Τινάζει στον αέρα την κυβέρνηση ο Κουρουμπλής

Νέα δεδομένα στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών δημιουργεί η δήλωση του υπουργού Εσωτερικών, Παν. Κουρουμπλή ο οποίος για το ζήτημα της δανειοδότησης Καλογρίτσα από την Attica Bank και για όλους όσους ανακήρυξαν τον επιχειρηματία υπερθεματιστή στον πρόσφατο διαγωνισμό είπε: «Να μας καταθέσει ο κ. Στουρνάρας, όλα τα στοιχεία. Τι έχει γίνει με την τράπεζα Αττικής, όλα αυτά τα χρόνια. Το απαιτούμε, ναι, το απαιτώ εγώ και με δημόσια τοποθέτηση. Ο κύριος αυτός, λοιπόν, ο οποίος αν αποδειχθεί ότι τα πράγματα είναι έτσι, θα πληρώσει τρία εκατομμύρια, που έχουν δοθεί ήδη και την πρώτη δόση και θα φύγει από το παιχνίδι, τέτοιες διασφαλίσεις έκανε αυτή η κυβέρνηση».
Ερωτ:«Αυτός και αυτοί, που τον ανακήρυξαν υπερθεματιστή, έχουν ευθύνη;»
«Βεβαίως, αν αποδειχθούν στοιχεία, βεβαίως, έχουν ευθύνη. Και ποινικές και πολιτικές. Ο κ. Παππάς αυτή τη στιγμή, δούλεψε πήρε πάνω του όλη την ευθύνη. Το Δημόσιο θα κερδίσει 246 εκατ;»
Ακριβώς αυτό που λέει ο Κουρουμπλής και το λένε πολλοί που «μισούν» τον κ. Παππά. Ότι κάποιοι θα πρέπει να διωχθούν και ποινικά και πολιτικά. Όλοι αυτοί που νομιμοποίησαν τον εγκληματικό αυτόν διαγωνισμό. Ακόμη κι αν αποπεμφθεί ο Καλογρίτσας και πάλι το θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες είναι στον αέρα. 
Ούτε ο επόμενος υπερθεματιστής μπορεί να πάρει άδεια, δηλαδή να γίνει καναλάρχης ο Σαββίδης. Είναι έτσι δομημένος ο διαγωνισμός ώστε θα πέσει βροχή ενστάσεων από τα άλλα κανάλια που θα υποστηρίξουν ότι από την αρχή έπρεπε να αποκλειστεί ο Καλογρίτσας, επομένως οι ίδιοι θα μπορούσαν να πάρουν τη δεύτερη άδεια. Είναι δεδομένο δηλαδή ότι ο διαγωνισμός τινάζεται στον αέρα και μόνη διέξοδος για την κυβέρνηση είναι να τον τινάξει το Συμβούλιο Επικρατείας προκειμένου να αποφευχθεί η ξεφτίλα. 
Άλλωστε, μεγαλύτερη είναι ζημιά για τη μαφία του Μαξίμου να προχωρήσει από το να ακυρωθεί ο διαγωνισμός. Κι αυτό διότι αν ο Καλογρίτσας ή άλλος πάρει άδεια δεν θα αφήνουν σε χλωρό κλαρί την κυβέρνηση μερικές εκατοντάδες δημοσιογράφοι που θα κινδυνεύουν ή θα έχουν χάσει τη δουλειά τους. Εδώ μέσα σε 10 ημέρες Star και Alpha τίναξαν στον αέρα τον Καλογρίτσα με τα βοσκοτόπια και τη φοροδιαφυγή, σκεφτείτε τι έχει να γίνει με τον Μαρινάκη και τον Σαββίδη που έχουν πολλά σκοτεινά σημεία.
Επομένως, ο διαγωνισμός με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα ευτελιστεί καθώς κάθε μέρα θα δέχεται κι από ένα χτύπημα το ηθικό πλεονέκτημα της κυβέρνησης.
Ποιοι είναι αυτοί, όμως, που οδήγησαν τη χώρα στην ξεφτίλα κι έναν πρωθυπουργό να υπόσχεται ότι θα μειώσει τη φτώχεια δίνοντας και το τελευταίο ευρώ από τα 250 εκατ. που θα πάρει κάποτε.
ας τους πούμε με το όνομά τους.
Ο πρώτος είναι ο κ. Παππάς που πήρε πάνω του όλη την υπόθεση. Αυτός έστησε τον διαγωνισμό, αυτός θέλησε να βάλει από το παράθυρο τον Καλογρίτσα αλλά και άλλους υποψήφιους καναλάρχες. Αυτός καταπάτησε, κατ' εντολήν του σε διάφορους «υπεύθυνους», κάθε έννοια νομιμότητας. Καταπάτησε ακόμη και τον ίδιο το νόμο που αυτός έφερε στη Βουλή.
Ο κ. Λευτέρης Κρέτσος, γενικός γραμματέας ενημέρωσης. Ένας τύπος, παντελώς άσχετος με τα επικοινωνιακά, εργατολόγος είναι ο άνθρωπος και στρατολογήθηκε για να κάνει τη «βρόμικη» δουλειά. Βασικό εργαλείο του διαγωνισμού, θα πρέπει και γι' αυτόν να αναζητηθούν ποινικές και πολιτικές ευθύνες.
Η επιτροπή που διεξήγαγε τον διαγωνισμό και που υποτίθεται ότι ήλεγξε το πόθεν έσχες των καναλαρχών. Παντελώς άσχετοι, στημένοι από την ομάδα Παππά, πήραν την απόφαση να βάλουν το κεφάλι τους στον ντορβά. Γιατί άραγε; Με ποια ανταλλάγματα θα δεχθούν να γίνουν... Ιφιγένειες;
Ο κ. Χρ. Σπίρτζης και ο κ. Π. Καμμένος, κουμπάροι του κ. Καλογρίτσα. Να διερευνηθεί αν ευνοήθηκε ο κ. Καλογρίτσας με δάνεια ή με παραχώρηση δημόσιων έργων. Κι αν υπήρξαν πολιτικές παρεμβάσεις για να γίνει ο «κόκκινος» επιχειρηματίας καναλάρχης.
Βεβαίως, θα πρέπει να διερευνηθεί και όλος εκείνος ο δημοσιογραφικός εσμός, οι καρπαζοεισπράκτορες μέχρι πρόσφατα που προσκύνησαν επιχειρηματίες με σκοτεινό παρελθόν. Όλοι αυτοί που έκαναν τα πάντα, προσκύνησαν και τον Παππά, προκειμένου να πάρει άδεια το αφεντικό τους κι αυτοί να αρπάξουν κανένα ξεροκόμματο.

Τέλος, θα πρέπει οι πολιτικές ευθύνες (αν δεν υπάρχουν ποινικές) να προσωποποιηθούν. Ποιοι έδωσαν εντολές για να συμβούν όλα αυτά; Ποιοι επέτρεψαν να στηθεί ένα απίστευτο σκάνδαλο που δεν έχει προηγούμενο;

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.