.Τρίτη μέρα το Ισραήλ σφυροκοπά τη Γάζα

Σε δεκάδες ανέρχονται πλέον οι νεκροί από την τρίτη συνεχή ημέρα βομβαρδισμού από αέρος και θαλάσσης που πραγματοποιεί το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, ενώ σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ανάμεσά τους συγκαταλέγονται και πολλά παιδιά. 

Από την πλευρά του ο Αμπάς κάνει λόγο για γενοκτονία.

Την Πέμπτη, σκοτώθηκαν επτά παλαιστίνιοι άμαχοι, μεταξύ των οποίων είναι πέντε παιδιά όπως ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας. Ο αριθμός των νεκρών είναι ο μεγαλύτερος μέσα σε μια ημέρα από την έναρξη των ισραηλινών επιθέσεων εναντίον των μαχητών της Χαμάς στη Γάζα.

Καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και το πρωί της Τετάρτης ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη, καθώς και πολεμικά πλοία πραγματοποιούσαν επίθεση κατά στόχων στη Λωρίδα της Γάζας. Σύμφωνα με παλαιστινιακές πηγές, τα ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν τουλάχιστον δύο σπίτια σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή κοντά στην πόλη Χαν Γιουνίς, ενώ οι κάτοικοι κοιμόντουσαν.

Οι επιθέσεις σύμφωνα με την πλευρά του Ισραήλ έγιναν ως απάντηση στο μπαράζ ρουκετών που φέρεται να εξαπέλυσε η παλαιστινιακή Χαμάς το βράδυ της Τρίτης, όταν ήχησαν οι αντιαεροπορικές σειρήνες του Ισραήλ, οδηγώντας τους Ισραηλινούς στα καταφύγια, για πρώτη φορά από το 2012.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.