.Πολιτικές αναταράξεις με αφορμή την μικρή ΔΕΗ

Υψηλά βολτ στο πολιτικό σύστημα εξακολουθεί να προκαλεί η υπόθεση της μικρής ΔΕΗ, καθώς η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για δημοψήφισμα, έφερε στην επιφάνεια και τα προβλήματα στη λειτουργία των κομμάτων της αντιπολίτευσης. 

Στη Δημοκρατική Αριστερά οι μεγαλύτερες αναταράξεις, καθώς μετά την ανεξαρτητοποίηση της Κατερίνας Μάρκου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, ο Φώτης Κουβέλης διέγραψε τον Γρηγόρη Ψαριανό, που επίσης δεν υπέγραψε την πρόταση για δημοψήφισμα, ενώ αποχώρησε από την Κεντρική επιτροπή του κόμματος, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Εντονα αντέδρασε ο Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος αναφερόμενος στην αποπομπή Ψαριανού, κάνει λόγο για ιδιαιτέρως δυσάρεστη εξέλιξη, και κατηγορεί την ηγεσία για έλλειψη νηφαλιότητας.

Σε αυτό το κλίμα, η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, εξετάζει τις 7 προτάσεις που κατατέθηκαν για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, με ερώτημα την άθροισή τους ή μη, προκειμένου να μετρήσουν οι 139 υπογραφές βουλευτών που συγκεντρώθηκαν.

Πάντως το Μέγαρο Μαξίμου, εξακολουθεί να διαμηνύει, δια της Κυβερνητικής εκπροσώπου, ότι τον τελικό λόγο για τυχόν σύγκληση της Ολομέλειας τον έχει η Κυβέρνηση.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.