.Με εντάσεις ξεκινά η συζήτηση του νομοσχεδίου για τη μικρή ΔΕΗ

Σε κλίμα μεγάλης πολιτικής έντασης, ξεκινά στις 7 το απόγευμα στο Πρώτο Θερινό Τμήμα της Βουλής, η συζήτηση του νομοσχεδίου για τη μικρή ΔΕΗ, που αναμένεται να ψηφιστεί αύριο. 
Την άμεση σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής, γιατί, όπως τονίζει, αυτό επιβάλλει η στοιχειώδης δημοκρατική ευαισθησία αλλά και η μέχρι τώρα κοινοβουλευτική πρακτική, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, επισημαίνοντας ότι πάνω από 120 βουλευτές εναντιώνονται στη δημιουργία της «μικρής ΔΕΗ». 
Την ίδια ώρα, ο Πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μειμαράκης, επιμένει στην άποψή του, ότι εφόσον συγκεντρωθούν 120 υπογραφές και οι προτάσεις των κομμάτων κριθεί ότι είναι ομοειδείς και ταυτόσημες, τότε πρέπει να συγκληθεί άμεσα η Ολομέλεια και όχι να υπάρξει εκκρεμότητα για τον Οκτώβριο.
Πάντως η Κυβέρνηση διαμηνύει, δια στόματος και της Σοφίας Βούλτεψη στον Αθήνα 9,84 ότι θα απορρίψει το άθροισμα των προτάσεων της αντιπολίτευσης, εφόσον δεν έχουν το ίδιο περιεχόμενο.
Σε αυτό το φόντο, η Κυβέρνηση επιλέγει να ανοίξει και θέμα αλλαγής του συνδικαλιστικού νόμου, βάζοντας φρένο στις απεργίες, χωρίς την απαιτούμενη πλειοψηφία του 50% συν μία ψήφος, κίνηση που ωστόσο βρίσκει αντίθετο το ΠΑΣΟΚ, όπως είπε στο σταθμό μας, ο γραμματέας επικοινωνίας του κόμματος, Δημήτρης Καρύδης.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.