.Πρόταση από 15 ανεξάρτητους βουλευτές

Την δική τους πρόταση κατέθεσαν στη Βουλή, 15 ανεξάρτητοι βουλευτές, για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη μικρή ΔΕΗ. Την πρόταση υπογράφουν οι Παρις Μουτσινάς, Μαρκος Μπόλαρης, Νικος Σταυρογιαννης, Μίμης Ανδρουλάκης Οδυσσεας Βουδουρης, Χρυσουλα Γιαταγάνα, Κώστας Γιοβανόπουλος, Τσαμπίκα Ιατριδη, Βασιλης Καπερναρος, Γιώργος Κασαπιδης, Νικος Νικολοπουλος, Γιώργος Νταβρης, Θεοδωρος Παραστατιδης, Πετρος Τατσοπουλος και Θεοδωρα Τσάγκρη.
Εν τω μεταξύ, αύριο αναμένεται να ψηφιστεί το επίμαχο νομοσχέδιο του οποίου η συζήτηση ξεκίνησε απόψε στο πρώτο Θερινό Τμήμα της Βουλής.
Να κλείσει τη συζήτηση περί αθροίσεως των προτάσεων των κομμάτων αναφορικά με το δημοψήφισμα, επιχειρεί η κυβέρνηση, τονίζοντας -δια της Σοφίας Βούλτεψη- ότι οι προτάσεις δεν αθροίζονται μεταξύ τους, οπότε δεν έχει νόημα κάθε περαιτέρω συζήτηση
Την άμεση σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μειμαράκης, επιμένει στην άποψή του, ότι εφόσον συγκεντρωθούν 120 υπογραφές και οι προτάσεις των κομμάτων κριθεί ότι είναι ομοειδείς τότε πρέπει να συγκληθεί άμεσα η Ολομέλεια και όχι να υπάρξει εκκρεμότητα για τον Οκτώβριο.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.