.Ενδοκυβερνητικές τριβές για το συνδικαλιστικό νόμο

Νέο ενδοκυβερνητικό θέμα, αυτή τη φορά για την πρόθεση του Μαξίμου να βάλει φρένο στις απεργίες, αλλάζοντας ως το τέλος του 2014 τον συνδικαλιστικό νόμο και τον τρόπο της λήψης των αποφάσεων, ορίζοντας ότι θα απαιτείται το 50% συν μία ψήφος των μελών των συνδικάτων. 
Δεν είναι προαπαιτούμενο από την τρόικα, οι συζητήσεις που γίνονται για ένα πιο σύγχρονο νόμο οφείλονται στην ανεύθυνη συμπεριφορά των συνδικάτων στην Ελλάδα, που έχουν ως εύκολη λύση την απεργία δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και τη Νόνη Καραγιάννη η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη. Έντονη όμως ήδη η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ.  
Εμείς τις σκέψεις αυτές τις έχουμε απορρίψει κατηγορηματικά στο παρελθόν και δεν συζητάμε σε καμία περίπτωση τέτοιου είδους θέματα, δήλωσε επίσης μέσω του σταθμού μας ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης.
Την άποψη ότι η κυβέρνηση προωθεί στην ουσία την κατάργηση τόσο του δικαιώματος της απεργίας όσο και αυτού του συνδικαλισμού, υποστηρίζει με ανακοίνωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.